Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Családot akarok, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot akarok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

csak az a baj hogy kb fényévnyire vagyok az egésztől, kicsit padlón vagyok.

De jó lenne már ha lenne normális családi életem, egy aranyos kedves odaadó szerethető nővel. 25 vagyok, s amilyen felszines nők vannak úgy általánosságba ezt kb lehetetlennek tartom. Mit tegyek ? mik a lépései h eljussak oda ?

2016. júl. 13. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mi a kérdés. Ahhoz, hogy családod legyen, kell egy barátnő, akiből később feleség lesz. Sok a felszínes csaj, igen. Tehát egy olyan nőt kell keresned, aki nem felszínes.

De mi a kérdés? :D

2016. júl. 13. 09:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Na de melyik korosztályba keressem aki már érettebb gondolkodású s vevő lenne rá ?
2016. júl. 13. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:

"csak az a baj hogy kb fényévnyire vagyok az egésztől"

tedd meg azt a fényévet :)

23F

2016. júl. 13. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne. :) Írj rám
2016. júl. 13. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ez nem korosztály kérdése, hanem érettség, neveltetés, intelligencia.

Megtalálni leginkább akkor fogod, ha nem keresed, hanem "elengeded" ezt az egész problémát. Olvass pozitív gondolkodással kapcsolatos könyveket! :)

2016. júl. 13. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Nincs korosztályhoz kötve.

Valamelyik nő akar gyereket, valamelyik nem. Egyesek először nem akarnak, aztán mégis.

Már ha a család alatt gyerekeket is értesz.

2016. júl. 13. 10:41
 7/9 A kérdező kommentje:

úgy tudtam, hogy a lányok 15-25 között "élnek a mának, pár naponta kielégitik a vágyaikat mikor kivel, amire ők sarkitva azt mondják hogy nekik jó a szingli élet, meg egyedüli élet, függetlenség, és nem akarnak kapcsolatot. 25 fölött van h megkomolyodnak, 30 körüliekkel meg már lehetne tervezni, mert rájöttek hogy mi az élet értelme.

Tehát a "korosztályt" csak erre értettem.

de nem általánositok, ez csak az én tapasztalatom.

2016. júl. 13. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem úgy működik, hogy akarok és holnap sorba állnak nálad az olyan lányok, akik szintén akarnak.

Én például mindig link voltam, soha nem akartam tartós kapcsit, családot meg főleg nem. Erre, tisztességesen fellöktem egy lányt, jó össze is törte magát. Végül is, megváltoztatta az egész életem. Azóta már a nejem és gyermekeim anyja. Legyél türelmes és össze fogsz futni azzal, akire vársz.

2016. júl. 13. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Nehéz találni társat,nem mindig sikerül

én komolyabb lány,nő voltam társaimnál,és sajnos nem találtam meg az igazi társamat

kitartóan kerestem,keresem...

talán nem létezik,sajnos ilyen férfi nincsen,mint akire nekem lenne szükségem!

Mindenkinek minden jót kívánok! 30N

2016. júl. 13. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!