Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom soha, hogy mit akarok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen soha nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a jó nekem, hogy milyen pasira vágyom, örökké bizonytalan vagyok, és folyton meggondolom magamat...Hogyan lehetne ezen változtatni?
20L
2016. júl. 13. 22:48
1/12 anonim válasza:
Mert nem ismered magad. Bele nézel a tükörbe és ezzel el van intézve, de sajnos az kevés. Önismerettel sokat lehet ezen változtatni és ezt tapasztalatból írom.
2/12 A kérdező kommentje:
De nagyon kettős személyiségem van. :/
2016. júl. 13. 22:54
4/12 anonim válasza:
Mindenkinek kettős, de az egyik csak az ego azt igyekezz kizárni. Hidd el felszínre fog jönni a valódi belső éned is, ahogy egyre jobban megismered magad.
5/12 anonim válasza:
Egy ifjú hölgy vagy. :) Kérdezd meg bármelyik lányt, hogy ő mit akar egy sráctól. Mindegy melyiket...
6/12 anonim válasza:
És ha majd a másik lányok mondanak neki még pár alternatívát akkor kevésbé lesz döntésképtelen és bizonytalan?
7/12 anonim válasza:
Tudjuk, hogy milyenek a lányok...
8/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, a jó hír az, hogy nem egyedi a problémád! :)
Ez azért is van, mert mi általában egybe nézzük a dolgokat, nem pedig csak mindig egy dologra akarunk megoldást. Én is így voltam, azt rájöttem, hogy az életben priorizálni kell sokszor, végig kell gondolni, hogy mi is igazán a fontos, de úgy már lehet dönteni. Ahogy idősödsz egyre könnyebb lesz. :) 26/N
10/12 Költőnő? válasza:
Senki sem csak ilyen vagy olyan. Az első válaszoló tökéletesen leírta. Szépen ismerkedj magaddal. Ahogy haladsz az úton, egyre kevesebb lesz a kilengés erre vagy arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!