Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklek egy pasit sem?
Kb. 4-5 haveromat leszámítva senkit sem érdeklek, még barátként sem, azokat sem, akik nem jó pasik. Beszélgetnek velem kicsit, randizunk vagy 2x, aztán hello, utána mindig eltűnnek... Pedig megmondják, hogy szép vagyok, néha csók is van, de járni nem akarnak velem.
Ennyire csúnya vagyok, vagy taszító? Pedig a barátaim szerint nagyon aranyos lány vagyok.
21L

Nem tudom, valószínűleg sosem randiztunk.
23/F

Okos, tanult vagy, jó humorral? Rendelkezel önálló véleménnyel a dolgokról, tudsz beszélni sokat? Te is kezdeményezel náluk, viszonzod a közeledésüket?
Ezek is fontosak a férfiaknak, nem csak a szépség. :) Lehet, itt van valami hiányosság. Bar érdekes, hogy 21 évesen se volt még senki. :(

A barátok nem egyenlő egy leendő párkapcsolatot kezdeményező pasival!!!
Talán nem vagy az esetük, talán a belsőddel van a baj, talán adod az elérhetetlen jégkirálynőt, talán búvalb..szott a kisugárzásod, talán ez talán az... mit tudjuk mi ezt?
A te életed, csak te tudod konkrétan, ha pedig nem, akkor azért van az agyad, hogy elkezdj gondolkodni!
Valami biztos van, találd meg rá a választ!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!