Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy érdeklek-e egy pasit?
Én lány vagyok, és ha akarom, el tudom titkolni az érzéseim, akkor honnan tudjam, hogy érdeklem-e a pasit vagy sem, elvégre ő sem biztos, hogy kimutatja mit érez, de én már napok óta csak rá gondolok, ha elhívom sétálni lehet ciki lesz, mert munkatársam, és annyira nem vagyunk haveri ill. baráti szinten.
20/L
Én szerintem ne.. még. Mivel az ő szemében ismeretlenül és hirtelen kérdeznél rá csak úgy, akkor furcsa leszel neki.
Sokkal jobban működhet a szokásos módszer, keresd a társaságát, szeress vele beszélgetni (ezt úgy értem hogy mutasd is ki), az a lényeg hogy azt megtudja hogy tetszik neked, abban pedig nincs semmi rossz.
Nézd meg a Nem kellesz eléggé c. filmet.
Ha érdekled a pasit előbb utóbb elhív, ha nem, persze erőltetheted és még mindig jobb ha előbb koppansz mint utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!