Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg, hogy tetszek-e neki?
Van egy srác, aki nagyon bejön. Sokszor dumálunk nagyon jófej meg minden..kiváncsi vagyok tetszem-e neki csak nemtudom, hogy hogy tudjam meg. Nem akarok rákérdzeni, meg nem akarok bevonni egy 3adik embert. Valami jó beugratós keresztkérdést kéne feltenni neki..
16/L
én is ezt szeretném megtudni egy csajról xdxd
hát figy sztem ha szexin nézel rá és zavarba jön tuti siker:D
14:56 elolvasta de én sztem ez nem feltétlen igaz.vagy lehet én vagyok jó színész. van egy csaj akivel járnák de a felsoroltak közül nem sok mindent csináltam mikor megláttam éppen azért mer nem vagyok biztos benne hogy én is bejövök neki.de mikor elmegy mellettem és sokáig néz azért tényleg félreérthető(mármint készpénznek veszem hogy tetszem neki):D
nehéz dolog a szerelem.nem is lehet úgy tanulni hogy ne jönnél egyszer sem zavarba vagy hogy ne érezd magad szánalmasnak:D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!