Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna egy újító ötletem a netes társkeresőkhöz. M a véleményetek róla?
Annyi a lényege, hogy a rendszer több csoportba sorolná a női felhasználókat aszerint, hogy mekkora arányban válaszolnak a levelekre(mondjuk lennének 1,2... csillagos felhasználók)
Amikor egy férfi elő akar fizetni, akkor a magasabb díj ellenében a jobban válaszoló lányokat is látná, nekik is írhatna.
Ezzel a rendszerrel a férfiak végre olyasmit kapnának a pénzükért, amiért valóban fizetnének is, a nőket pedig végre arra ösztönözné, hogy aktivizálják magukat(aki sosem válaszol, azt csak az ingyenes felhasználók látják, tehát kevesebben).
Nem szuperpasik.
Gondolom azt tudod, hogy az egyéni ízlés változik.
Na de mindegy.
Mi szerint lenne ez az osztályozás?
Személyenként egy válaszlevél, vagy minden üzenetre válaszolni kell?
Mi a helyzet, ha az elutasító üzenet után zaklatni kezd az illető?
Köteles a felhasználó a peniszfotós üzenetekre, illetve a suttyó "demegbas..sználakBébi" üzenetekre is válaszolni?
Ezek a leggyakoribbak az online társkeresésben.
Illetve a rendszer könnyen kijátszható. Az üzenetek tartalmát nyilván nem ellenőrzöd, így elég mondjuk egy nem szócskát küldeni.
Ezzel az újítással pont a fenti típusú pasikat vonzod be főleg.
Viszont arra kértelek, hogy add el nekem ezt a terméket. A társkeresőhöz nők is kellenek.
Szóval: miért a te társkeresődet válasszam?
Én most megsz***rom neked a spanyolviaszt!
ELUTASÍTÓ LEVÉL KÜLDŐ GOMB!
Nem kerül időbe sem, sőt, ha kombinálod a törlés és tiltás funkcióval még időt is spórol!
Megteszem... amint vetted a fáradtságot és válaszoltál az én kérdéseimre.
Tehát azt mondod, hogy az a normális hozzáállás a nőktől, még az átlagos szürke egerektől is, hogy csak a szuperpasikat vegyék emberszámba?
Miért kéne még vonzóbbá tenni a nők számára?
Nem azt kérné a rendszer, hogy feküdj le mindenkivel, csak hogy ha egy ember ír neked, akkor tiszteld meg annyival, hogy emberként kezeled. Ez olyan nagy kérés volna valóban?
Nem csak a szuperpasikat vesszük emberszámba. De ezt a választ nem fogadod el.
nem lehet hogy a hiba a te készülékedben van?
Jelenleg az oldalad még mindig kolbászfesztivál.
23-as
El sem hiszem, hogy azzal villogtok, hogy milyen módszerekkel tudjátok megalázni a férfi felhasználókat és kijátszani a rendszert, de tessék:
Egy algoritmus figyelné, hogy ugyanazt vagy ugyanolyan hosszúságó, esetleg ugyanannyi idő alatt elkészített levelet válaszolsz-e és ha nem felesz meg, akkor technikailag "nem válaszoltál" kategória leszel.
Egy másik algoritmus figyeli, hogy az elküldött stringek értelmes szövegek lehettek-e.
Stb...
Technikailag minden meg lehet oldani, egyet kivéve, a szándékos és rosszindulatú szabotázst.
Miért kéne vonzóvá tenni a nők számára?
Nem tudom, hogy komolyan kérdezed-e.
Ha komoly, akkor nagy sóhaj kíséretében:
A fizető férfiaknak olyan nőket ígérsz, akik válaszolnak. Szóval kellenek nők.
Viszont ezzel a húzással nekem, mint leendő női felhasználónak, azt sugallod, hogy "foglalkozz minden neked írogatóval, hogy utána a nekem fizető felhasználóktól is kaphass üzeneteket".
Ez nem túl pozitív.
28-as
Rendben, elfogadom a kritikádat, viszont akkor mondd meg, hogy hogyan lehetne élhetővé tenni a társkeresőt a férfiak számára is?
Érted, hogy ne érezzék azt, hogy egy darab szarként vannak kezelve, aki egy kibasxott qrva sziát nem ér meg az ellenkező nem díszes egyedeinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!