Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volna egy újító ötletem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna egy újító ötletem a netes társkeresőkhöz. M a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Annyi a lényege, hogy a rendszer több csoportba sorolná a női felhasználókat aszerint, hogy mekkora arányban válaszolnak a levelekre(mondjuk lennének 1,2... csillagos felhasználók)

Amikor egy férfi elő akar fizetni, akkor a magasabb díj ellenében a jobban válaszoló lányokat is látná, nekik is írhatna.

Ezzel a rendszerrel a férfiak végre olyasmit kapnának a pénzükért, amiért valóban fizetnének is, a nőket pedig végre arra ösztönözné, hogy aktivizálják magukat(aki sosem válaszol, azt csak az ingyenes felhasználók látják, tehát kevesebben).

2016. júl. 13. 11:40
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Tudod te hány levelet kap egy nő egy nap? Elég, ha egy fokkal szebb vagy egy boszorkánynál, garantált a napi 20 levél. Az napi min. 1 óra bájcsevej olyanokkal, akikhez semmi közöm. Csak azért, mert az egodat sérti, hogy le vagy szrva. A bánat ír napi húsz lekoptató levelet, amire érkezik min. 18 "dehátmiértteszemétrbanc" plusz a napi aktuális húsz... Elfelejtheted. Eltűnnek a nők az oldaladról egy héten belül.
2016. júl. 13. 13:02
 12/36 anonim ***** válasza:
Szóval, akik nem nagyon válaszolnak, csak az ingyenesek láthatnák. Tegyük fel, feljön egy egész jó pasi, nem fizet semmit, és máris talál neki tetsző lányt, és már ki is léptek a rendszerből. Hidd el, a csinos, dekoratív hölgyeket ezzel messze nem tudnád motiválni, így a nem is igazán lenne olyan pasi, aki szerint megérné előfizetni, az egész ötlet hamvába halt. Fizetni pedig amúgy sem a helyes, adonisz pasik fognak, hanem az elkeseredettek, hogy végre találjanak már valakit, aki hajlandó nekik válaszolni. Miért akarna bárki is megfelelni egy elkeseredett embernek, és emiatt mindenkinek visszairogatni?
2016. júl. 13. 13:37
 13/36 anonim ***** válasza:

Hülyeség mert így is van sok olyan ember aki csak dumálni van fent meg egót növelni. Inkább az lenne a jó ötlet ha a randik száma alapján lenne értékelve, de gondolom sikertelen randi után a partner úgyis lehúzná a másikat, szóval ez is életképtelen ötlet.

Az én ötletem egy olyan rendszer, ami csak az éppen akkor belépett felhasználók között közvetít. Olyan módon például hogy válaszolsz pár személyiségi, párkapcsolati kérdésre, ez alapján a hasonló beállítottságú online emberrel összepárosít. Kép nélkül, csak chatelni lehetne. Egy bizonyos idő után legyen fél óra, feldobja a rendszer a pertner képét, és egy kérdést hogy szeretnéd e folytatni a beszélgetést vagy tovább lépsz a következő partnerre. Nyilván lehetne szűrőket is beállítani, kor, magasság, lakhely, ismerkedési cél, stb.

Szerintem ez azért lenne jó mert mindenki elsőként kép alapján ítél(nők és férfiak is), és sok olyan potenciális társra rá sem írunk akivel a valóságban élveznénk a beszélgetést.

2016. júl. 13. 13:52
 14/36 A kérdező kommentje:

11-es

"Csak azért, mert az egodat sérti, hogy le vagy szrva. A bánat ír napi húsz lekoptató levelet, amire érkezik min. 18 "dehátmiértteszemétrbanc" plusz a napi aktuális húsz... Elfelejtheted. Eltűnnek a nők az oldaladról egy héten belül."

Naná, hogy sérti, mert sokkal értékesebb ember vagyok annál, mint ahogy az ilyen nők bánni akarnak velem.

Igenis megillet az alapvető emberi tisztelet, mint pl. a köszönésre a visszaköszönés, a kérdésre a válasz, a kínálásra a köszönöm,stb.

el sem hiszem, hogy ezt egy magát kulturált nőnek mondó embernek el kell magyaráznom.

Azt mondod, hogy eltűnnének ezek a nők az oldalakról?

Meg fogsz lepődni, de pont ez a cél, hogy a szélhámos, egobooster, lelketlen nők ne rontsák a hangulatot és mások esélyeit.

Ha meg lehetne tőlük szabadulni máshogy, már rég megtették volna.

2016. júl. 13. 15:10
 15/36 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötletnek tartom, de szerintem is eltűnne minden nő sajnos. 1000-ből 1 nő, amelyik ér is valamit, ráadásul az ilyen lányok egyáltalán nem szorulnak rá semmilyen társkereső szolgáltatásra, mert élőben is rengetegen próbálkoznak.
2016. júl. 13. 17:27
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem gondoljátok komolyan, hogy a nők ennyire lusták lennének és hagynák a francba az egészet, ha valamit tenniük is kéne?
2016. júl. 13. 17:35
 17/36 anonim ***** válasza:
Nekik pusztán csak szórakozás, idő töltés.. megvan élőbe mindenük, ők nem szorulnak rá. Sőt még gúnyt is üznek belőle, legyen kin, kiken próbálgatni magukat
2016. júl. 13. 17:41
 18/36 A kérdező kommentje:
Én ezt nem hiszem el. Jó volna, ha jönne egy-két női hozzászóló és cáfolná ezt.
2016. júl. 13. 17:42
 19/36 anonim ***** válasza:

Mint nő, elmondom neked, hogy miért sikeres a tinder: csak az írhat rá a másikra, akivel kölcsönösen tetszenek egymásnak.

Az internetes ismerkedés, amúgy is egy húspiac, ezzel viszont szó szerint azt várod a nőktől, hogy küzdjenek azért, hogy előbbre kerüljenek a pulton.

Tekintve, hogy arányaiban több pasi van társkeresőkön mint nő, pont az értékes árut hajtod el.

Ezzel a módszerrel rövidtávon bevonzod a férfiakat. Viszont a nőket nem.

A társkereső telített piac. Mivel tervezel nőket gyűjteni rá?

Mert az ötleted eddig országos kolbászfesztivál.

Győzz meg, hogy miért a te társkeresődet válasszam a love.hu, talalka.hu, stb... helyett?

Miért legyek a tiéden aktív?

25N

2016. júl. 13. 19:01
 20/36 A kérdező kommentje:

19-es

Tehát azt mondod, hogy az a normális hozzáállás a nőktől, még az átlagos szürke egerektől is, hogy csak a szuperpasikat vegyék emberszámba?

Nem is értem amit kérdezel.

Miért kéne még vonzóbbá tenni a nők számára?

Nektek már így is elég vonzó.

Nem azt kérné a rendszer, hogy feküdj le mindenkivel, csak hogy ha egy ember ír neked, akkor tiszteld meg annyival, hogy emberként kezeled. Ez olyan nagy kérés volna valóban?

(szörnyen érzem magam, amiért komolyan fel kell tennem ilyen kérdéseket. Mintha egy elmebetegnek kéne elmagyarázni, hogy nem ölük gyerekeket, mert az csúnya és rossz dolog...)

2016. júl. 13. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!