Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Menjek bele szexkapcsolatba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek bele szexkapcsolatba a sráccal, ha úgy sincs jobb?

Figyelt kérdés

Nagyon értelmes és normális srác, jó fej is, tényleg nincsen vele semmi gond, csak annyi, hogy nem akar velem komoly kapcsolatot. Bár az igazság az, hogy én sem akarok. Mert elegem lett már abból, hogy mindig az van, hogy ha tetszik egy rendes fiú, akkor annak barátnője van, vagy pedig túl félénk és esetlen, vagy csak simán nem tetszem neki, ráadásul megbízni se nagyon tudok már senkiben... Ez a srác viszont hihetetlenül bejön, és ő is nagyon vonzódik hozzám, csók meg simogatás már volt, de más még nem.

Szerintetek próbáljam ki a dolgot, aztán lesz, ami lesz? :)

21L

2016. júl. 12. 20:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Mennyi irígy mirigy. Én is kiírhatnám kérdés formájában, hogy rendszeresn kefélek egy nőt, akivel - mint bárki mással sem - sohasem bútoroznék össze. Egészségedre. Ha megunod nálam is bepróbálkozhatsz.
2016. júl. 12. 20:32
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

Zsoltti! Már megint sokat ittál! Vaskos Tecával nem kellene menőzni.

2016. júl. 12. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:
25%
persze. Krvából lesz a legjobb feleség.. már ha 1x lesz olyan szerencsétlen aki el akar majd venni téged.
2016. júl. 12. 20:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok megházasodni.
2016. júl. 12. 20:36
 15/22 anonim ***** válasza:
33%

Tehát a srác frankón közli, hogy barátnője nem kellesz, ahhoz te kevés vagy. De arra jó lennél, hogy beléd verje, amíg kergeti álmai nőjét...

Te meg örülsz neki.

Az ilyen csajt ti dugópajtinak hívjátok. Mi gec1puttonynak meg faxtarisznyának. És legalább kettő-három van belőle.

Lesz ami lesz?

Az lesz, hogy te beleesel, csak csettint és ugrasz. Aztán többet akarsz, ő meg ennyit se. Lesz sírás, sértődés.

2016. júl. 12. 21:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Vannak olyan srácok, akik csak bejönnek, de nem tudnék beléjük szeretni. Ő tipikusan ilyen. Nem tudnék benne megbízni hosszú távon.
2016. júl. 12. 21:50
 17/22 anonim ***** válasza:
Sok vesztenivalód nincsen. Fiatalok vagytok, tetszetek egymásnak, ha mindketten ugyanazt akarjátok ,akkor itt nincs nagyon min gondolkozni.
2016. júl. 12. 22:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak nehogy utóbb úgy járj, hogy akivel szeretnél majd összejönni, az kidob emiatt... Most persze lehet azzal jönni, hogy nem kell elmondani meg mi köze hozzá, de akivel őszinte vagy, annak nyilván elmondod ezeket is (és nem mindenkinek szimpatikus az ilyesmi, ha tetszik ez neked, ha nem).
2016. júl. 12. 22:30
 19/22 anonim ***** válasza:

15-ös. Azt hiszem, ott a lényeg, hogy a srác közli, hogy mit akar. Nem úgy mint a többi sz@rjankó, aki lehazudja a csillagokat, esetleg úgy akar dugópajtinak, hogy mellette van még 5-6 másik, vagy van feleség/gyerek. Aztán meg eldob egy menet után. Vagy úgy, hogy egyébként meg egy illetlen, udvariatlan, műveletlen ge.i. Ez a pali nem próbálja meg megerőszakolni és/vagy letapizni a nőt (mert ilyen első randiban is volt részem már nem is egyszer).

A nőnek jó, mert végre van vlki, aki esetleg meg tudja adni azt, amit egyébként talán a párkapcsolataiban sem kapott meg soha és addig is keresgélhet. A palinak is jó. Hol itt a probléma?

Kérdező: Hasonló szituban vagyok most, hónapok óta fűzött egy pali. Amúgy nem vagyok egy rosszlány típus, életemben 4 palival voltam, de múlt héten belementem a dologba ezzel a manusszal. Nem hazudik, tisztáztuk a kereteket. Nagyon kedves, előzékeny, udvarias, figyelmes, a szexben és azon kívül is. Spontán dolgokat megtesz, amiket más még udvarláskor sem, és ez szomorú a palikra nézve, akikkel eddig randiztam a másfél év alatt, mialatt egyedül vagyok. Több törődést kapok, mint bárki mástól eddig. Nagyon nehéz így nem beleszeretni, mert a gyengéim a törődő, figyelmes, udvarias, intelligens palik, de magamban mindig tisztázom, h "nem, én többet érdemlek", ő csak egy tartalék. Nekem ilyen pali kell, de nem dugópajtiként. Mert megérdemlem. Tehát keresem tovább a párom, akit nekem szánt az ég, csak ezek után nem vagyok kétségbe még annyira sem, mert van, aki kikormol.

2016. júl. 13. 08:01
 20/22 anonim ***** válasza:

"nem, én többet érdemlek"

mindenki ezt magyarázza be magának, az is, aki amúgy nem érdemel többet :)

2016. júl. 13. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!