Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt / tulsulyos nötarsaim, könnyu parkapcsolatot kialakitani, nagy/ nagyobb testsullyal?
En azt tapasztalom , h a ferfiak sovany nökkel jarnak , es a tulsulyosak hatterbe szorulnak ....
Szeretnek erröl velemenyeket hallani , 25 ev felettiektöl ....ha lehet
# 8
Dugást könnyű szerezni, épelméjű pasit találni már kihívás... :)
Van valamennyi hátránya, de ha egy jó személyiség tartozik a hölgyhöz, akkor nem okoz nagyon nagy gondot, és huszonéves kor közepén, vége felé legkésőbb már lazán meg lehet találni a társunkat plusz kilókkal is. Ha nem, akkor ott nem a túlsúlyossággal van probléma.
Nekem 19 évesen lett először pasim, utána volt egy komolyabbnak mondható kapcsolatom majdnem 1 évig, eljegyzésig jutott, aztán én léptem ki belőle a végén. Majd jött egy hosszabb szünet, és utána megint elkezdtem ismerkedni, randizni. Komolyabb kapcsolat nem alakult ki ezekből csak ilyen 1-2 hónapos. Végül 24 évesen ismertem meg és jöttem össze a férjemmel.
Azt vettem észre, hogy vannak férfiak szép számmal, akik szeretik a molett , duci nőket, de főleg csak szexre. Én ezt tapasztaltam. Barátnőként, feleségként nagyon kevesen vállalják fel, mert szégyellik a haverok, család előtt, hogy nem tökéletes a testük.
Én ismerek olyan srácot is aki él-hal a duci nőként, egybe halálosan szerelmes is a mai napig, de mégis egy 50 kilós nőt vett el. Amúgy beszélgettem vele, és ő maga is mondta, hogy nem szerelmes a feleségébe, soha nem szerette szerelemmel, csak akit szeretett, nem volt vállalható külsőleg számára, és egyébként is férjhez ment évekkel ezelőtt. Viszont duci nővel csalja a feleségét rendszeresen. Több éve szeretők.
30/N
Es ugye ha a nö anyagias akkor mindenki herotolja mert milyen csunya dolog , en megertem a ferfiak gondolkodasat de ezek szerint a " kegyetlen " nökét is ....
Remelem ha lefogynak nem felejtik el a leckét
15
Te pasikkal jàrsz randizn, hohy ennyore tudod mennyi a normàlis?
Nekem pl csak is a teltebb nők jöhetnek szóba!!
egyszer voltam egy vékony csajjal szégyen ide vagy oda fel se állt.. (36F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!