Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ismerkedés és a csajozás algoritmusa?
A kérdés komoly, akárki akármit is lásson benne.
Informatikus vagyok és enyhén szociális fóbiás. Jelenleg nem tudom ezt a kérdést ennél jobban megfogalmazni. Azt szeretném, ha leírnátok az ismerkedés és a csajozás folyamatát minél több elemi lépésre szétbontva.
Hogy lehet komolyan venni egy ilyen kérdést?
Nincs csajozási algoritmus. Minden nő más és igen, van aki az informatikusokra bukik.
Én amondó vagyok, hogy csináld jól a munkádat, beszélgess sokat az emberekkel, légy nyitottabb feléjük. Ne légy lenéző, ha valaki, valamit nem ért, arra ott vannak a hasonlatok, amikkel jobban el tudod magyarázni az egészet. Ha ez megvan, utána már jobban meg az ismerkedés, mert a pároddal is jobban érdemes megbeszélni (kivéve ha a nő is abban jártas, mint te).
Egyszerű.
While(Single)
{
KeepGoing();
}
Na ezen jót nevettem :) Én is informatikus vagyok(voltam), és szociálisan bezárkózott. Nagyjából 4 évet fektettem bele, és részleges személyiségváltozáson kellett, hogy keresztülmenjek.
Az első támaszt megadom: a szociális fóbiáddal számolj fel. Ha kell, kérj külső segítséget. Javaslat: iratkozz be valamilyen tánc-tanfolyamra, és ismerkedj mindenkivel. Férfi, vagy nő, mindegy, építs ismeretséget/barátságot.
Ha minden aron algoritmikusan akarod megfogni a dolgot, akkor en a reinforcement learninget ajanlanam. Tuzz ki magadnak egy eleg hosszutavu celt, pl 3 ev... es legyen az a dolgod h munel tobbet megtudja a nokrol, ismerkedesrol, randikrol. De! mivel visszacsatolasos tanulasi algoritmust futtatsz, mem eleg olvasgatni rola! Ki kell probalgatni, melyik nonel mi jon be, mi nem jon be. Ne ertsd felre, nem azt mondom h hazudj. De pl vigyel-e viragot, etterem vagy piknik, mozi vagy nem mozi, randi vegen pusz/csok/megprobalod agyba vinni, felhivod-e masnap vagy rairsz fbon. Stb stb...
Az a trukkje, h ugy allj hozza h te most tanulsz, tehat a 'kudarc' is siker, nincs vesztenivalod. Csak nyerhetsz. Ha meg valami csoda folytan az elore kituzott 3 ev elott osszejon egy ertelmes kapcsolat, akkor tulteljesitetted a tervet, de ez nem baj. :D
Ez nem egy altalanos tanacs akart lenni mindenkinek... de neked, kerdezo. Vagy barkinek aki hasonlo ciloben van.
24L programozo (kapcsolatban)
Ez olyan, mintha egy gyakorló háziorvos kérdezné, hogy mi a betegség algoritmusa. Nyilván nem mindenki szorulással érkezett a rendelőbe, tehát nem oszthat ki látatlanba mindenkinek hashajtó. :-))
#8-as remekül leírta a probléma lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!