Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtünk el beszélni, áttértünk facebookra, kiderűlt h van amibe hasonlítunk, viszont kicsit visszahúzódó, félős, Én szivesen elhívnám egy ismerkedésre, beszélgetésre, meg utaltam is már rá, de nem válaszolt rá. Kérdezgettem kicsit a személyiségéről, hogy ő milyen fajta tipus, de ezekre se válaszolt nagyon konkrétan.
Viszont megmaradt az h írogatunk egymásnak.. Nem tudom, hogyan lehetne tovább vinni ezt a dogot, egyáltalán mivel kéne "lenyűgöznöm", amitől kicsit jobban megnyilna ?.
2016. júl. 11. 15:42
1/2 anonim 

válasza:

Legjobb a szemtol-szembe. Intézd ùgy, hogy mintegy "véletlenul" fussatok ossze. S beszélgetés kozben, hivd meg valahova egy uditore. A netes ismerkedés személytelen, ugyanakkor idot hagy a partnernek kibuvokat keresni, meggondolni magàt stb.
2/2 anonim 

válasza:

Mihamarabb hívd el valahova! Minek húznád az időt? Ha nem kellesz neki, akkor legalább időben kiderül, nem pedig akkor mikor már egy csomó időt pazaroltál rá, és már belelovaltad magad az érzelmekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!