Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen pasik?

Figyelt kérdés

Kedves visszafogott félénk alázatos nagyon szeretni tudó empatikus intelligens érzelmes férfi.

Ilyen férfival nem találkozok mert minden férfi akivel találkoztam ilyen bunko beképzelt nagyra tartja magát pénzével kocsijával izmával büszkélkedik. Tudom azért ilyenek mert az van6elterjedve a5férfiak körében

2016. júl. 10. 15:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyet találtam, őt el is tulajdonítottam magamnak. :)
2016. júl. 10. 21:49
 22/26 Nagyon gyakori ***** válasza:
Te kis lopós:D
2016. júl. 10. 23:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen, léteznek ilyen pasik - de pont emiatt olyan jól viszonzott szerelmi kapcsolatban élnek azokkal a szerencsés lányokkal, akiknek ilyen jutott, hogy nem eresztik el őket vissza a tömegbe.
2016. júl. 10. 23:58
 24/26 anonim ***** válasza:
léteznek a barátzónában -.-
2016. júl. 11. 00:53
 25/26 anonim ***** válasza:

Na meg is van a heti szokásos kamukérdés valami unatkozó nyári szünetét töltő tizenévestől :)

Ne dőljetek már be neki! Ha ilyen férfit keresne, akkor simán találna, és nem itt siránkozna.

2016. júl. 11. 09:32
 26/26 anonim ***** válasza:

Persze vannak ismerek párat, jómagam is ilyen vagyok.

Meglepő módon pont ilyen lányt keresek és nem találok, vajon miért?

2016. júl. 11. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!