Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen pasik?
Kedves visszafogott félénk alázatos nagyon szeretni tudó empatikus intelligens érzelmes férfi.
Ilyen férfival nem találkozok mert minden férfi akivel találkoztam ilyen bunko beképzelt nagyra tartja magát pénzével kocsijával izmával büszkélkedik. Tudom azért ilyenek mert az van6elterjedve a5férfiak körében
Olyan kéne akkor, aki kedves, nagyra tart téged, van pénze, nagy kocsija, kigyúrt, de nem menőzik vele? :D
20L
Utolsó, az én nagy kezdőbetűvel nem a visszafogottságról árulkodik...
Egyébként vannak ilyenek, csak általában nem olyanokkal egy társaságban, mint akiket leírtál -bunkó, beképzelt...- szóval próbálj máshol is körülnézni.
és mit tudsz te nyújtani az ilyeneknek?
23F
Az a baj,hogy a legtöbb visszafogott pasi önbizalomhiányos :/ Az pedig nem egy jó tulajdonság,folyton hallgathatnád a siránkozását...
Azok,akik jól néznek ki,általában tényleg bunkók,mert megtehetik,nincs önbizalomhiányuk.Ez egy ördögi kör,de vannak olyan pasik is,akik jól néznek ki és mellette nincsenek elszállva maguktól,kedvesek is! :) Csak az ilyen ritka,de előbb-utóbb találsz ilyet,nyugi.
Persze remélhetőleg cserébe te is jól nézel ki és kedves is vagy,tudod,nem csak elvárni kell! :D
20L
Persze biztos letezik, de hogy en eddig max egy-kettovel talallkoztam, az is biztos.
Es meglepo modon nem a csunyabb pasik voltak a kedvesebbek.
Az a vicces, hogy ilyen voltam. Tudod mit? SENKINEK nem kellett így!
"Túl finom lelkű vagy." -ezt az első randi végén kaptam egy nőtől. Pedig annyi az egész, hogy elmondtam neki, hogy én kimutatom az érzéseim és nem szándékozom megfelelni a férfiideálnak, hogy sosem mutatjuk ki.
Na azóta ez változott!
Nem, nem vagyok síros picsogos. Azaz nem is voltam.
Visszafogott vagyok az életben. (az ágyban nem) Alázatos is tudok lenni, amikor indokolt. De nem alázkodom meg, ez nem ugyan az. Szeretni nagyon tudok. De az empátiám és az érzelmességem nagyon durván tönkrement az elmúlt 2 évben. És tudod mit? Az a poén, hogy így jobban érdeklem a nőket... csak az a baj, hogy már nem vagyok képes senkibe beleszeretni. Mindenkiben látom a potenciális csalódást, mert abból túl sok ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!