Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat kérdezem, hogy melyik nő a legkevésbé kívánatos?
Dagadt
Fiús(rövid haj, fiús viselkedés és öltözködés, soha semmi smink)
Feminista
Műnő(sok smink, műmell, műköröm, rajzolt szemöldök,...)
Szűz egészen a házasságig
Nem házias(semmit nem tud főzni, rendet sem tart, nem takarít,...)
Férfi rajongókkal veszi körbe magát folyton
Kedves 8-as:
Szóval csak a nő dolga gondoskodni arról, hogy legyen miből étterembe járni, és bejárónőt fizetni? Nem közös feladat a takarítás/főzés? Ha neki nincs kedve/ideje/energiája, tegyen róla, hogy ne kelljen neki?
Persze ezek közös feladatok, nem arra gondolok, hogy ő teljes mértékben kihúzza magát alóla, te meg csináld. De a hozzászólásból én ezt szűrtem le, hogy szerinted csak az ő dolga.
Ha félreértettem, akkor elnézést kérek.
Ha durván dagadt formátlan beles, az kizáró ok,de ha van rajta felesleg az nem.
Ha fiús az még előny is lehet sokaknak jól áll.
A feminista -kizáró ok, legtöbbjük túltolja az önérzetet,mindenben támadást lát, és hisztériázik vég nélkül,közben elnyomásra törekszik.
Műnő az jöhet- szilikonvölgyet bejárjuk oda vissza.
Szűz a házasságig -kizáró ok, nem élte ki magát,erre rájön házasság után, és jöhet a szakítás.
Nem házias..baromira nem érdekel. Rendelek pizzát ha nincs más, meg néha felporszívózok de szeretem a rumlit.
Férfi rajongók..-kizáró ok, nem akarok állandó kétségeket mikor kivel megy félre.Önbizalmát ne így fényezze.
Abszolút nem kívánatos:
Fiús
Feminista
Férfi rajongókkal magát körbevevô
A szűz egészen házasságig az tetszene nekem. Az a nő, aki nem dugatja meg magát mással, csak házasság után a pasijával, a férjével az a nő tisztességes a szememben. Örülnék, ha lenne egy szűz barátnőm, aki nem egy álszent, hűtlen, f***mániás szajha lenne, aki nem dugatná meg magát élete során 10 vagy annál több farokkal, csak az én farkammal az esküvőnk után.
Egy fiús csajt is eltudnék viselni.
A műnőket utálom, a természetes hatású nőket szeretem. Szebb, ha egy nőnek kicsik a mellei, mint, ha 100-as, felfújt, plasztik csöcsei vannak. A sok sminket se szeretem, a nagyon rúzsos szájat és a cicásra húzott szemeket se szeretem. Egy nő az ne úgy nézzen ki, mint egy két lábon járó macska, hanem legyen nő. A cicásra húzott szemű nőket nem tudnám komolyan venni, az agyonsminkelt nők meg nagyon k.u.r.v.á.s.a.k. nekem. Szerintem szajhás a sok kencefice a nők arcán, meg a sok rúzs a szájukon.
A dagadt nőkhöz nem vonzódok. A 45-75 kiló közötti nőket szeretem. Nem kell, hogy egy csaj vékony legyen, minimális felesleg, pár kiló plusz még elmegy. A 80 kiló feletti, hájas nőktől viszont szó szerint hányingerem van.
A feministákat utálom! Én antifeminista vagyok.
Ha egy nő férfiakkal veszi magát körül, az se pozitív tulajdonság számomra. Szóval nem kéne olyan csaj, aki körül mindig más pasik lihegnek.
Ha egy nő nem tud főzni, az még nem nagy baj, mert megtanulhat. Ha viszont nem takarít, mert lusta, renyhe takarítani, mosni, mosogatni, ha mindig mindent nekem kéne csinálnom, akkor ilyen nőnek egy idő után kiadnám az útját, s nem terveznék vele hosszútávra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!