Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok magyarázni, hogy pontosan mit értetek a hőn áhított érzelmi intelligencia alatt?
Volt már, aki szerint nagyon alacsony, máskor meg nem mondtak semmit. Kifejezetten magasnak senki se mondta.
Azért ütött szöget a fejembe, mert majdnem minden nő megemlíti ezt a kívánalmai lajstromában.
Szerettem volna megtudni, hogy mit értenek alatta.
Na, akkor közelítsük meg másképpen.
Anyai nagymamámnak nagyon alacsony az EQ-ja. Sajnos ez van. Ő egy tipikusan olyan ember, akinek senki nem elég jó, és mindenkibe beleköt. Nagyon sokáig szenvedtem miatta az unokájaként (a másik nagymamám már nem élt, amikor megszülettem), és anyám mai napig szenved amiatt, hogy ilyen az anyja, amilyen. Nincs tekintettel senkire és semmire, csak saját magára. Akinek rendben van az EQ-ja, képes felmérni a környezetét, ráhangolódni másokra és úgy igazodni másokhoz, ahogy a legoptimálisabb, miközben egyébként magát sem rendeli alá teljes mértékig másoknak, így mások nem érzik magukat pocsékul, kényelmetlenül a közelében, és nem úgy állnak hozzá, hogy: "Szia, jó, hogy jöttél, mikor mész?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!