Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ti tudnátok még értékeln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti tudnátok még értékelni egy régimódi, visszafogott lányt?

Figyelt kérdés

Nagyon aranyos lánynak tartanak, és próbálok is kedves lenni mindenkivel, nem szeretem a bunkózást, a pasik részéről sem. Szeretem, ha egy srác kedves, udvarias, és ha udvarol nekem, ami nem azt jelenti, hogy térden csúszik utánam én meg élvezem, hanem, hogy mondjuk bókol időnként, látom rajta, hogy érdeklődik irántam, sokat kérdezget. A romantikus programokat is szeretem.

Ismerkedni lassabban szoktam, mert nem tudok olyannal összejönni, akit kb. nem is ismerek, csak láttam kétszer, bejön, és annyi. Nekem nagyon sokat számít a személyiség is. Nem csókolózok meg szexelek össze-vissza, nekem ehhez érzelmek is kellenek.

Ezenkívül nyugodt lány vagyok, nem szeretem a drámákat meg a taktikázást, az őszinteséget mindig díjazom, még akkor is, ha nem tetszik, amit hallok. Nem szeretek bulizni meg vedelni, nem cigizem, nem drogozom, viszont szeretek sportolni, kirándulni, meg úgy igazából bármit csinálni. Sütni-főzni is szeretek, fontos nekem az is, hogy tiszta legyen a környezetem, és gondoskodó típus vagyok.

Úgy körülbelül ennyi. De azt tapasztalom, hogy manapság már senkinek sem kell normális lány, legalábbis a környezetemben mindenki bunkó csajokkal jár, akik csak szórakoznak a pasikkal, mindenkit megcsalnak, nagyszájúak, folyton csak a buli, stb...

20N

2016. júl. 8. 14:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
40%

Hogy ne kéne egy ilyen lány... :)

Inkább az a baj, nem tudom hol lehet kapni.

2016. júl. 8. 14:33
 2/34 MilitaryTurtle ***** válasza:
Én összetenném érted a két kezem, de ez én vagyok :-D
2016. júl. 8. 14:34
 3/34 anonim ***** válasza:
79%

"Inkább az a baj, nem tudom hol lehet kapni."

Kint a sarki boltban, ott vannak a polcon.

2016. júl. 8. 14:40
 4/34 anonim ***** válasza:
45%
Nem ettem még anyám főztjén kívül jó Beschamel-mártást. Levizsgázhatsz nálam, ha prímán készíted el, mint ő, akkor elveszlek asszonyul.
2016. júl. 8. 14:44
 5/34 anonim ***** válasza:
42%
Hát szép körítés, de nekem ebből kb. annyi jön át, hogy nálad még egy csókért is agyon kell magát pedálozni az embernek, meg hosszasan ismerkedni előtte blablabla. Ez nálam utoljára 14 évesen volt menő. 20 felett azért nem egy olyan csajt szeretnék, aki azt hiszi, hogy még egy francos csókért is annyit fogok pedálozni, mintha a kezét akarnám megkérni.
2016. júl. 8. 14:45
 6/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, az ismerkedés mindig kétoldalú. Én is szoktam keresni a srácot, meg érdeklődni iránta, kimutatom, hogy tetszik.
2016. júl. 8. 14:47
 7/34 anonim ***** válasza:
4%
Álomnő lehetsz. Kár, hogy nálam sokkal jobb képű pasit is találnál öt perc alatt.
2016. júl. 8. 14:48
 8/34 anonim ***** válasza:
79%

7-es, álomnő, ugyanmár... Ha álomnő lenne, akkor nem a társkeresési problémákba írna arról, hogy ő milyen rendes és kedves és csodálatos, de a fiúknak csak a bunkók kellenek.

Holott tele van itt fiúkkal az oldal, igaz, hogy a bunkók kellenek? Nem, nem igaz. A normálisakat szeretjük.

A kérdező mégse kell a fiúknak.

Akkor valószínűleg a leírása önfényező, de elég sok minden kimaradt belőle, van valami ketyó is, ami miatt nem jönnek vele össze.

Ha álomnő lenne, akkor tolonganának érte, még akkor is, ha lassan ismerkedik, meg stb.

2016. júl. 8. 14:50
 9/34 A kérdező kommentje:
Azért vagyok szingli, mert mindig olyanokkal akadok össze, akik csak szexet akarnak.
2016. júl. 8. 14:52
 10/34 anonim ***** válasza:
77%
Lehet a leírásod ellenére mégis a viselkedéseddel van a baj, hogy ilyenket vonzol? Vagy esetleg te a "csak szexet akar" bélyeget rásütöd minden normális pasira, aki így 20 felett teljesen természetesen már nem akar fél évet várni egy dugásra?
2016. júl. 8. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!