Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretném, ha fiúk és lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha fiúk és lányok is linkelnének képet az átlagos fiúról és az átlagos lányról. (? )

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni, hogy mennyire látják egymás az iránti elvárásokat reálisan, illetve egymással összhangban a nemek képviselői.

Kérlek írjátok be a válaszotok alá a nemeteket és a korotokat is.

Köszi

2016. júl. 7. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy most sokan nem fognak velem egyetérteni, de amíg ilyen lányokat naponta látok tucatjával az utcákon/parkokban, addig én ezeket a lányokat is inkább átlagosnak könyvelném el:

[link]

[link]

[link]

És az a vicc, hogy hacsak nem egy proli/csóró környéken járok, hanem egyetem környékén/belvárosban/pihenő övezetben, akár Bp.-en akár Debrecenben (ahol élek), akkor nagyon sok ilyen csajt látok.

De a pasikról is ugyanez elmondható. Az utóbbi időben rengeteg ilyen latinos beütésű borostás, sportos alkatú pasit szoktam látni és ilyenkor belegondolok, hogy ilyen konkurenciával, hogy is tudnék versengeni.

Pl.: [link]

[link]

[link]

Lehet, hogy ők inkább kicsit átlag felettiek, de rengeteg ilyen kinézetű srácot szoktam látni. Szóval még az átlag csajoknak is bőven van lehetőségük válogatni. Ez pedig kifejezetten rossz hír az alacsony/ronda pasik számára.

2016. júl. 8. 00:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Átlagos lány/nő:

[link]

[link]

[link]

[link]

Átlagos fiú/férfi:

[link]

[link]

[link]

[link]

34/N

Egyébként elég sok átlagos képet lehet találni a neten, ha angolul kerestek (average girl/average guy)

2016. júl. 8. 03:13
 13/18 anonim ***** válasza:

11-es félreértette a kérdést. Itt az átlagos nem azt jelenti, hogy van-e egyénisége. ha sok ilyet látsz, attól még lehetnek szépek. szerintem azok. Más kérdés, hogy semmi egyedi stílus, semmi egyéniség. Ha az a kérdés, mennyit látok belőlük, akkor Whoopi Goldberg átlag fölötti (de akkor miért fölötti, miért nem kívüli?), Meghan Fox meg átlagos. Jon Bon Jovi átlagos, mert sok gimis srác akar rocksztár lenni, növeszt hosszú hajat, Marylin Manson viszont átlagon felüli.

De ha külsőt nézzük, rögtön megfordul.

2016. júl. 8. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Még valami: látszik, nem olvastál vissza. Mondtam, hogy nem egyféle az ízlés, ez a latinos meg nem tudom milyen pasi nem jön be mindenkinek. Az általad linkeltek közül szerintem csak az első helye,s de ő is kár, hogy borostás, a többi szerintem csúnya. De az igaz, hogy ha azt nézed, van-e stílusok, átlagosak, mert most mindenki így jár az utcán.
2016. júl. 8. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"És az a vicc, hogy hacsak nem egy proli/csóró környéken járok(!!!!), hanem egyetem környékén/belvárosban/pihenő övezetben, akár Bp.-en akár Debrecenben (ahol élek), akkor nagyon sok ilyen csajt látok."

Ezzel a mondattal pontosan igazoltad azt, hogy sokakat mennyire meg tud téveszteni az igényesebb öltözködés, smink. Mert azt nehezen hiszem, hogy a csóró emberek annyival rondábbak lennének gyárilag, mint a nem csórók (bár a szebb emberek sikeresebbek). Az ilyen szemmel látható különbséget inkább az okozhatja, hogy aki megteheti, az jobban oda tud figyelni a külsejére, nem harcolja le annyira a munka vagy legalábbis több és jobb lehetősége van pihenni, ezek kívül pedig jobb, minőségibb ruhákhoz, sminkekhez, fodrászhoz, kiegészítőkhöz jutnak hozzá. Szemmel látható lesz a különbség.

2016. júl. 8. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Pedig hidd el, a smink és az öltözködés közel sem annyira meghatározó, mint ahogy azt gondolod. Jópár gyönyörű, de kevésbé tehetős csajt láttam már életemben és ők még inkább feltűnőek (pont a természetes szépség miatt), mint egy jómódú dögös lány. Viszont ahogy te is írtad, az alapból szép emberek sikeresek és teljesen logikus, hogy az általam említett környékek jelentenek reprezentatív képet, ott ahol rendszeresen megfordulok és élek.
2016. júl. 8. 11:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig az kevésbé meghatározó, mint a minőségi élet.
2016. júl. 8. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Férfiakat jó ruhákkal, nőket jó sminkkel nagyon fel lehet javítani.

Egyébként igazat adok, Magyarországon nagyon sok gyönyörű lány van, éppen ezért már nem is foglalkozom annyira a külsejével egy lánynak, úgyis minden 3-4. lány gyönyörű :D Nem nagy cucc. :D

Ugyanakkor az átlagos relatív. Nekem például tetszenek a kiálló fogú csajok. Főleg, ha mellé még vékonyak és szőkék is. Végem van tőlük, pedig más rosszul van a nyúlfogaktól. :D

2016. júl. 8. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!