Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretném, ha fiúk és lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha fiúk és lányok is linkelnének képet az átlagos fiúról és az átlagos lányról. (? )

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni, hogy mennyire látják egymás az iránti elvárásokat reálisan, illetve egymással összhangban a nemek képviselői.

Kérlek írjátok be a válaszotok alá a nemeteket és a korotokat is.

Köszi

2016. júl. 7. 21:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link] : Középső

[link]

[link]

2016. júl. 7. 21:43
 2/18 anonim ***** válasza:
33%

Átlagos: a volt középiskolás osztálytársaid 90%a.

Nálunk például 30 főből 1 kiemelkedően szép arcú és kidolgozott testű fiú volt, lányok közül meg egy sem.

2016. júl. 7. 21:43
 3/18 A kérdező kommentje:

1-es

Jelzem férfi vagyok, de sztem mind a 4 képen az átlagnál szebb nők/lányok vannak. Nem sokkal, de szebbek.

2016. júl. 7. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
#Kérdező, nem találtam átlagosabb lányokat. Ismerőseimről nem akartam képet linkelni. Próbálj meg a Google-n átlagos lányokról keresni képet, meglepődnél hogy milyen nehéz :D
2016. júl. 7. 22:10
 5/18 A kérdező kommentje:

4-es

Nem szemrehányás volt.

Igazából sztem is nehéz megfogalmazni, mert magamon is azt vettem észre, hogy az átlagos lányokat is bontom és van olyan köztük, akit simán dugnék azonnal(de átlagos sztem) és olyan is bőven, akit bottal se, de ettől még sztem átlagos lány.

2016. júl. 7. 22:17
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Elég sokat keresgéltem, szerintem ők átlagosak, de van aki szerint meg nem, szóval teljesen relatív!

[link]

[link]

2016. júl. 7. 22:18
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Tény és való, hogy átlagosat elég nehéz találni a Google-ben.

Átlagos férfiak/fiúk szerintem:

[link]

[link]

(Ez utóbbi, meg talán az első is sok lánynak be fog jönni, szóval lesz olyan, aki szerint átlag feletti, de szerintem nem szép.)

[link]

A tipikus beképzelt balf... kinézet:

[link]

Átlagon felüli, nagyon helyes:

[link]

[link]

[link]

[link]

De engem egyes mozdulatok, mimikák is meg tudnak győzni. Pl. a Dr. Csontban volt az a pasi, aki 1-2 epizódban szerepelt, lábcsontokra szakosodó orvost játszott, akinek a főszereplő mindig beszólt. Ő nagyon szimpatikus volt.

Aki eleinte egyáltalán nem jött be, aztán meggyőzött:

[link]

23 éves nő vagyok. Remélem, segítettem.

2016. júl. 7. 22:35
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

További kiegészítés.

Átlagos:

[link]

[link]

Helyes (és alacsony, csak mert ez a férfiak legfőbb panasza):

[link]

2016. júl. 7. 22:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem sokszor elhangzik, hogy "neked ő nem tetszik? akkor nagyon magas az elvárásod". Mert sokan abból indulnak ki, hogy a mérce ugyanott van. Pl. nekem nem jön be Brad Pitt. Ha ennyit mondok, azt hiszed, nagyon magas az elvárásom. De szerintem neki kockafeje van. David Beckham se tetszik. De tetszik sok olyan pasi, aki sokak szerint csúnyább náluk. Na most ilyenkor mi van?
2016. júl. 7. 22:40
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

9-es, így van!

Nekem pl. se Ronaldo nem jön be, se Brad Pitt, se Di Caprio, se Beckham.

Teljesen más arckarakterű pasik jönnek be, akik pl. másnak nem tetszenek.

2016. júl. 7. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!