Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik akiknek a belső tulajdonság fontosabb mint a külső?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 17:39
11/18 anonim válasza:
Kérdező, csak nem csúnya vagyol? :) Amúgy meg nemtől függetlenül is ha párkapcsolati kérdések, akkor csak annak a belső tulajdonságai lesznek vonzóak, akit külsőleg is vonzónak tartanak. Ezerszer is elmondhatja bárki bárkinek, hogy milyen kedves, őszinte, normális, becsületes stb., de ha külsőleg nem tud hozzá vonzódni, akkor ez önmagában véve édeskevés.
12/18 anonim válasza:
Én még olyannal nem találkoztam.
13/18 anonim válasza:
#11 huha ezt valahogy el kéne mondani az itteni ronda pasik hadának is, akik háborút hirdettek a női nem ellen, mert az összes nő undorodik tőlük...
14/18 anonim válasza:
Hallottad már azt a mondást,hogy külső megfog,belső megtart és a jó szex hozzá láncol?
Ez mindenkinél így van,szerintem
15/18 anonim válasza:
Eddig nekem mindig ez volt a nyerő a nőknél.
16/18 A kérdező kommentje:
11-es nem vagyok csúnya,14-es igazad van:)
2016. júl. 8. 00:45
17/18 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, és az az érdekes, hogy nem vagyok csúnya, tehát nem ezért fontosabb a belsô számomra. Szerintem alapvetô dolognak kellene lennie ennek, ugyanis egy normális kapcsolat abból áll, hogy idôt töltünk el azzal akit szeretünk, megértjük egymást, és egymás mellett feltétel nélkül kiállunk; nem pedig abból, hogy nézem a hibátlan testét, vagy a cuki pofiját. Fontos, hogy tetsszen nekem, vonzódjak hozzá, de én nem a "fullos csajokhoz" vonzódom, hanem a mosolygós, kedves, szimpatikus kinézetû lânyokra. Úgy gondolom ez az egészséges, normális értékrend, nem az, amit a többség képvisel manapság.
18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó,igazad van:)
2016. júl. 8. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!