Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok el, hogy miért van ennyi tizen- huszonéves akinek gondjai vannak a párkereséssel?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem 40 felé járok, de fiatalkoromban nem okozott gondot az ismerkedés. Nekem sem, a barátoknak sem. Most meg annyi nyafogó tizen- huszonéves van, akinek nem volt párkapcsolata, vagy 20+ és még szűz. Jönnek azzal, hogy kövér, meg kicsi a cerka, vagy alacsony. Ezek nem lehetnek kifogások. Meg kell tudni mások mit csinálnak máshogy, és ami jó azt átvenni. Mindenkinek vannak olyan barátai akiknek megy a csajozás, el kell lesni a dolgokat. Aztán megint mástól más trükköket, és több dologból összerakni a saját stílusodat.2016. júl. 6. 21:39
21/26 anonim válasza:
Nekem az a bajom, hogy az átlag lány nem tudja, hogyan kellene viselkedni egy ismerkedéses szituációban, és így elhajtja azt is, aki egyébként tetszik neki, és csak utólag szánakozik, de ugye akkor is csak a másikat hibáztatja, a pasi volt a hülye, ő pedig mindent megtett érte (höh, gyakorlatban elzavarta beszélgetés helyett?).
22/26 anonim válasza:
Ha valaki nem néz ki jól, akkor esélytelenül indul a barátnőszerzésben. Egy olyan külsejű férfivel még csak nem is ismerkednek a lányok. Több, mint ezer próbálkozáson vagyok túl, de még soha egy randi nem jött össze a külsőm miatt.
23/26 Titusztitusz válasza:
Én abban látom a problémák lényegét,hogy ezek a mai "fiatalok", már egyszerűen képtelenek megfelelni a nemi elvárásoknak...A fiúknak-férfiaknak SEMMI KISUGÁRZÁSUK,nőbódító egyéniségük, férfias megjelenésük, a lányoknak-nőknek meg semmi NŐI VONZEREJÜK,megjelenésük,öltözködésük,stílusuk...Szánalmas nyomorult konzumidióták halmaza manapság már mindkét nem...Annyi az összes tudományuk-tehetségük, hogy mennek a divatok után mint a bírkák, villognak az új mobiltelefonukkal, kocsijukkal,pénzükkel, aztánmeg mindezek mögött NINCS SEMMI EMBERI,férfiúi-női érték...Csak a holt massza, meg a puszta matéria...Meg a nyers hús...Lehet hogy kicsit erős volt mindez, de én már csak olyan ember vagyok,aki lényegretörően,és nyiltan kimondja mindig azt, amiröl mások még beszélni is csak pironkodva szoktak...
24/26 A kérdező kommentje:
Tisztelt 22-es. Ha valaki nem néz ki jól vagy előnytelen külsejű az Én vagyok. Alacsony vagyok, kövér, az cerkám is csak jóindulattal átlagos. Ennek ellenére nem volt gondom a nőkkel. Volt barátnő, szexpartner, van feleség, pedig kevesen indultak nagyobb hátránnyal mint Én. Nem szabad beletörődni. El kell lesni mások mit, és hogyan csinálnak. Itt nem külsőségről beszélek.
2016. júl. 8. 21:25
25/26 anonim válasza:
Kérdező, szerinted mit tudna az olyan ember csinálni, akinek egy randi sem jön össze még egy csúnyább csajjal sem? Komolyan kérdezem!! Tanits!!
26/26 anonim válasza:
24: Én azok közé tartozom, akik ennél jóval nagyobb hátránnyal indulnak. Amúgy javaslom, hogy értelmezd, amit odaírtam. Rengetegszer próbálkoztam már, nincs olyan tanács, amit már ne próbáltam volna ki, ennek ellenére egy lány sem adott még esélyt sem. Hiába próbálok ki bármilyen trükköt, az nálam a külsőm miatt nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!