Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok el, hogy miért van ennyi tizen- huszonéves akinek gondjai vannak a párkereséssel?
Az én esetemben rengeteg dolog közbejátszik hogy miért nem volt még barátnőm, 19 évesen.
Depresszió, öngyilkossági gondolatok, szorongás, pánikbetegség, metalt hallgatok (emiatt már hívtak alkoholistának, sátánistának, a lányok).
Sok a kisqrva, meg a swagyolo buzagyerek.
26/F
Ebben igazad van, de a rizikós próbálkozások nagy része kudarc ( ha másnál nem, akkor én csinálok valamit nagyon szarul). A kudarc egy idő után frusztrál, ha frusztrált vagy, csökken az önbizalmad, csak csökken az önbizalmad, akkor kevesebbet fogsz próbálkozni. Emiatt lenne jó, ha a csajok adnának egy minimális, de érthető jelet, hogy szabad a pálya, de ez meg nem túl gyakori.
Még egyszer mondom, ha ezt csak én tapasztalom, akkor elnézést. Még mindig a 7es vagyok.
túl sokat ülnek a négy fal között álom világban
és túl sok álom tini sorozatott bámulnak
sokan azt hiszik a gimiben úgy fognak kinézni a semiből mint az amerikai sorozatokban ahol 30 éves plasztikázott, kigyúrt emberek játszanak gyerek szerepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!