Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100-ból kb. hány nő állna össze egy ilyen férfival akár egy szexre is?
* pánikbeteg
* molesztálták, verték
* volt már, hogy bántott embert
* kezelte már pszichológus és pszichiáter
* nyeszlett testű
Félresikerült tréfa volt. (Van ilyen).
Amúgy én is értintett vagyok a témában, csak nálam a pánikbetegséget paranoiával helyettesíthetjük.
Vertek is a szüleim, le is köptek (arcba!), szóval ez is megvan.
Mondjuk nem bántottam senkit, csak képzeletben (egyszer vertem csak meg valakit, de annak 4 napos provokálás az előzménye).
Orvosnál nem jártam, de MINDENKI ajánlja. Bár ahogy járok tuti az lesz, hogy majd felkiált a doki "ezt nevezem én kihívásnak!" (mázli, hogy nem fogorvos).
Az utolsó fordítva igaz. Nem gizda vagyok, hanem dagadék.
eh...
Attól függ.
"Kezelte" pszichológus és pszichiáter - sikeres volt a kezelés, és "normális" lett, vagy félbehagyta, mert lesz..ja?
Van pszichiátriai kezelés alatt álló barátom, szeretem, imádom mint embert, pánikbeteg és bipoláris, de nagyon jó fej, ezekkel nincs baj. DE ha valaki nem folytatja a terápiát, az már gond, úgy nem lennék vele együtt.
Csak egy szexre senkivel nem állnék össze, az a párkapcsolat része. Kapcsolatot nem zárnék ki a fent írtak miatt, csak ha az illető elhanyagolja ezeket a problémákat.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!