Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100-ból kb. hány nő állna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100-ból kb. hány nő állna össze egy ilyen férfival akár egy szexre is?

Figyelt kérdés

* pánikbeteg

* molesztálták, verték

* volt már, hogy bántott embert

* kezelte már pszichológus és pszichiáter

* nyeszlett testű

2016. júl. 6. 21:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Félresikerült tréfa volt. (Van ilyen).

Amúgy én is értintett vagyok a témában, csak nálam a pánikbetegséget paranoiával helyettesíthetjük.

Vertek is a szüleim, le is köptek (arcba!), szóval ez is megvan.

Mondjuk nem bántottam senkit, csak képzeletben (egyszer vertem csak meg valakit, de annak 4 napos provokálás az előzménye).

Orvosnál nem jártam, de MINDENKI ajánlja. Bár ahogy járok tuti az lesz, hogy majd felkiált a doki "ezt nevezem én kihívásnak!" (mázli, hogy nem fogorvos).

Az utolsó fordítva igaz. Nem gizda vagyok, hanem dagadék.

eh...

2016. júl. 6. 23:19
 22/32 anonim ***** válasza:
Jó, ez igazából nem csak neked szólt, hanem úgy általánosságban mindenkinek, főleg a kérdezőnek. :)
2016. júl. 6. 23:22
 23/32 anonim ***** válasza:

A kérdező elmebeteg.

2016. júl. 6. 23:23
 24/32 anonim ***** válasza:
Igen, hallottam ilyesmiket :DD
2016. júl. 6. 23:25
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Végezzek neked statisztikát? ^^
2016. júl. 6. 23:38
 26/32 A kérdező kommentje:
A saját vérrokonának támadt neki. Állítása szerint azért, mert molesztálta. :D Csak azt nem értem, miért utólag. Amikor molesztálta, hagyta, mivel gondolom élvezte, de utólag rájött, hogy csúnya dolog. Nekiugrott. Szerintem elég rossz kifogás. Egyszerűen elmebeteg.
2016. júl. 6. 23:57
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Téged már molesztáltak kérdező? Akkor szerintem fogd be a pofád, mert csak magadat járatod le.
2016. júl. 7. 00:02
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért ehhez kell már gyomor, kérdező. :) Grat.
2016. júl. 7. 00:08
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Gegi pls

2016. júl. 7. 00:10
 30/32 anonim ***** válasza:

Attól függ.

"Kezelte" pszichológus és pszichiáter - sikeres volt a kezelés, és "normális" lett, vagy félbehagyta, mert lesz..ja?

Van pszichiátriai kezelés alatt álló barátom, szeretem, imádom mint embert, pánikbeteg és bipoláris, de nagyon jó fej, ezekkel nincs baj. DE ha valaki nem folytatja a terápiát, az már gond, úgy nem lennék vele együtt.

Csak egy szexre senkivel nem állnék össze, az a párkapcsolat része. Kapcsolatot nem zárnék ki a fent írtak miatt, csak ha az illető elhanyagolja ezeket a problémákat.

22L

2016. júl. 7. 00:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!