Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100-ból kb. hány nő állna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100-ból kb. hány nő állna össze egy ilyen férfival akár egy szexre is?

Figyelt kérdés

* pánikbeteg

* molesztálták, verték

* volt már, hogy bántott embert

* kezelte már pszichológus és pszichiáter

* nyeszlett testű

2016. júl. 6. 21:27
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Akkor minek hazudozik, hogy tudja hogy kell jól qrni? :D Tré ember lehet.
2016. júl. 6. 21:41
 12/32 anonim ***** válasza:
71%

Nálam egyik se kizáró ok, én sem vagyok tökéletes. Szóval itt egy lány már van a 100-ból.

L/20

2016. júl. 6. 21:56
 13/32 anonim ***** válasza:
38%
A pasik többségének meg kell nyesni gondolatban a meséit a szexuális kalandjaikról, és akkor közelebb kerülsz a valósághoz... :-)
2016. júl. 6. 22:03
 14/32 anonim ***** válasza:
15%
Csak az arca a lényeg, semmi más. Ha normális a feje lehet még darabolós gyilkos is, akkor is kell sok lánynak.
2016. júl. 6. 22:07
 15/32 anonim ***** válasza:

#14 De mi van, ha nincs luxusüdülője, és 20 audija??? :/

Vagy mi van, ha nem tetovált nőverő macsó? Akkor is kellhet a nőknek?

2016. júl. 6. 22:20
 16/32 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok mint te, csak annyi hogy nem molesztáltak, de általánosban sok verekedés volt.

No meg nem kezelt pszichológus, pedig sürgősen kellene.

2016. júl. 6. 22:34
 17/32 anonim ***** válasza:
#15 Láttam már csóró férfit, alacsonyt, vékonyat, kövéret, elmebeteget, sőt még hobbit méretűt is szép nővel, de rondát még sose láttam semmilyennel (sztárokat és milliomosokat kivéve, akik összeszedtek valami prostit).
2016. júl. 6. 22:40
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha vam pénze, akkor 100

Ha nincs....

2016. júl. 6. 22:45
 19/32 anonim ***** válasza:

Te most Ramsay Boltonról beszélsz?

Ő is pánikbeteg, csak erősen titkolja, agresszíóval kompenzál. Bár őt nem verték (talán, bár Roose Bolton elég kemény arc). Bántott embert, nézz csak rá szegény Bűzösre... Hát ha kezelték is megölte az orvost... És elég gizda is.

2016. júl. 6. 23:01
 20/32 anonim ***** válasza:
83%

Kedves 19-es, Ramsey Bolton egy beteg, pszichopata, perverz (és még sorolhatnám) állat. Attól még, mert valaki pánikbeteg, lehet értékes ember. Ha bántalmazták, se jelenti, hogy emberi roncs, segítséggel túl lehet tenni magát az embernek rajta, az meg még plusz pont, hogy MERT kérni segítséget. Egyébként a pszichiáter, pszichológus a mai világban egyáltalán nem gáz, sőt, Amerikában szinte divat is, hogy mindenkinek van egy dokia. Mondjuk az a "bántott embert", erre azért ráférne a pontosítás, kit és miért bántott, mert ez se fekete-fehér.

(12-es voltam)

2016. júl. 6. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!