Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100-ból kb. hány nő állna össze egy ilyen férfival akár egy szexre is?
* pánikbeteg
* molesztálták, verték
* volt már, hogy bántott embert
* kezelte már pszichológus és pszichiáter
* nyeszlett testű
Nálam egyik se kizáró ok, én sem vagyok tökéletes. Szóval itt egy lány már van a 100-ból.
L/20
#14 De mi van, ha nincs luxusüdülője, és 20 audija??? :/
Vagy mi van, ha nem tetovált nőverő macsó? Akkor is kellhet a nőknek?
Hasonló cipőben járok mint te, csak annyi hogy nem molesztáltak, de általánosban sok verekedés volt.
No meg nem kezelt pszichológus, pedig sürgősen kellene.
Ha vam pénze, akkor 100
Ha nincs....
Te most Ramsay Boltonról beszélsz?
Ő is pánikbeteg, csak erősen titkolja, agresszíóval kompenzál. Bár őt nem verték (talán, bár Roose Bolton elég kemény arc). Bántott embert, nézz csak rá szegény Bűzösre... Hát ha kezelték is megölte az orvost... És elég gizda is.
Kedves 19-es, Ramsey Bolton egy beteg, pszichopata, perverz (és még sorolhatnám) állat. Attól még, mert valaki pánikbeteg, lehet értékes ember. Ha bántalmazták, se jelenti, hogy emberi roncs, segítséggel túl lehet tenni magát az embernek rajta, az meg még plusz pont, hogy MERT kérni segítséget. Egyébként a pszichiáter, pszichológus a mai világban egyáltalán nem gáz, sőt, Amerikában szinte divat is, hogy mindenkinek van egy dokia. Mondjuk az a "bántott embert", erre azért ráférne a pontosítás, kit és miért bántott, mert ez se fekete-fehér.
(12-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!