Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a legkönnyebb, és hol a legnehezebb szerintetek ismerkedni ezek közül, társkeresés céljából?
A: Szociális körben (munka, iskola, barátok)
B: Utcán, járműveken, bevásárlóközpontokban
C: Bulikban
D: Neten
Sorrendet is írhattok, a legkönnyebbtől a legnehezebbig.
D (néha direkt ezért van, pl. társkeresők)
A
B (lehet nem érnek rá)
C (sok nő eleve nem akar itt ismerkedni, nagyon max flörtölni)
A: ha lenne a társaságban szingli nő nekem könnyen menne, megtalálom a közös hangot
B: így szoktam, neveket megtudok szerezni, néha 1-1 randi, szex egyszer volt
C: nagyon ritka, mivel én elég hülyére iszom magam, normálisabb nőt sajnos nem sikerült befűznni, randi volt jópár
D: van aki nyitott a netes ismerkedésre, rengeteg randim volt és 2 szex
attól függ te milyen ember vagy, mindennek megvan az előnye hátránya, én szociális körben könnyen eltudom magam engedni, B-nél és C-nél (józanul) kb, ugyanaz a helyzet hogy az első lépés az nehéz utána látszik a másikon már hogy lesz a valami. Neten meg abszolut kiismerhetetlen volt hogy elküldtem nőt a ****ba mert csomószor "láttamozta" amit írtam, pedig lehet lehetett volna valami, mindenesetre én minél hamarabb személyes találkozóra törekszek, ráadásul lehetnek fotosoppolt képek stb..
Nézzük sorban:
A - nincs nagyon nő... talán 100-ból 1.
B - Mindenki zárkózott. Itt is volt erről kérdés ,hogy nem szeretik a nők, elhajtanak stb. Meg sem próbálom.
C - Nem járok bulizni.
D - Háááááátt ... talán inkább nem...
xD EPIC FAIL
Utolsó, kifogásokat akarsz vagy barátnőt/szexelni? :D
A: nem nehéz, de kevés a nő, aki potenciális partner + ha beégsz, az kínosabb
B: Keveset csináltam, de akkor jól reagáltak
C: Innen volt eddig a legtöbb sikerem
D: Ritkán válaszolnak, de ha igen, onnantól nagyon könnyű továbbvinni a dolgokat
Szerintem B - C/D - A lehet a sorrend egy átlagos férfinál (B: szinte senki nem csinálja, ezért félelmetes elkezdeni - A: a legtöbben itt találnak partnert, C és D egyénfüggő)
net: 9 csaj
buli: 4 csaj
utca (inkább tömegközlekedést mondok): 2 csaj
szockör: 0
Nálam ez a sorrend.
"Nem kifogás, ez a realitás kedves aktuális utolsó :D"
Kinek mi a realitása. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!