Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci pasikat ugyanannyira nem fogadják el mint a duci nőket?
Teljesen egyetértek a 6. válaszolóval.
Van jónéhány nő ismerősöm, MINDEGYIKÜKNEK ugyanaz az alap "elvárásuk" a férfiakkal szemben.
Legyen magas, izmos, sportos alkat.
Ez az alapvető. Persze ezen felül a hajszín, szemszín, szőrösségi fokozat már más kérdés, ebben persze vannak eltérések.
A másik oldalon már árnyaltabb a kép.
Nem igaz az hogy minden férfinak a 90/60/90-es nők tetszenek!!! Nekem is inkább az alacsonyabb, kicsit teltebb nők tetszenek. És nem egy ffi ismerősöm van aki nincs oda meg vissza a 90/60/90-ért...
Én duci nő vagyok.
Olyan pasik hajtanak rám és próbálkoznak, akik nálam sokkal vékonyabb lányokat megkaphatnának. Jó nem tartós kapcsolatra kesenek, de akkor is észrevesznek, észrevennének.
Szóval én sose éreztem hátrányát annak, hogy duci vagyok. Világéletemben volt párkapcsolatom, jó munkám van.
Oké azért nincs rajtam 50 kg plusz, de engem azért zavar. (157 cm, 65 kg vagyok)
mr.# 8
azé, mert válogatnak és semmi nem tetszik nekik. jajj 20km távol lakik stb... a normális ducibb nőknek van párja. főleg mert egy kis kompromisszummal megkapják a vékony férfiakat is.
"Ugy kb. 60%-ban. Ami nem gond, csak nem ertem miert csodalkoznak hogy mar 3-5 eve fent vannak."
Te magad mondod, hogy nem találnak, ergo nem jó nekik.
Na ő a molett, ott a necchálóban, nem Ariel mittoménkicsoda:
Szép! :-)
Százszor inkább ő mint a "modellalkat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!