Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve kapcsolat nélkül élek, mik a vélemények arról ha prostituálthoz mennék?
Az intimitás hiánya kikészítő de félnék a nemi bajoktól ha prostival lennék. Voltam már ugyan de utána rohantam HIV tesztekre.
Mit javasolnátok, menjek, ne menjek? Érvek, ellenérvek?
"Ha pedig nem mondod meg a csajnak akivel később összejössz, az szemétség..."
ÉS szerinted a csaj be fogja vallani neked tételesen, hogy mennyi egyéjszakása volt eddig, és ebből hány afrikai illetve roma származású, esetleges nőfaló Izomtrikós Béla? És ennek fényében csak te miattad hoz a orvosi kamara által jegyzett nőgyógyásztól egy hivatalos állásfoglalást az egészségi állapotáról?
Nah ugye, ezt egy nő se teszi meg egy pasiért sem, és ilyen őszinteséget egy nő se érdemel meg :D
"ÉS szerinted a csaj be fogja vallani neked tételesen, hogy mennyi egyéjszakása volt eddig, és ebből hány afrikai illetve roma származású, esetleges nőfaló Izomtrikós Béla? És ennek fényében csak te miattad hoz a orvosi kamara által jegyzett nőgyógyásztól egy hivatalos állásfoglalást az egészségi állapotáról?
Nah ugye, ezt egy nő se teszi meg egy pasiért sem, és ilyen őszinteséget egy nő se érdemel meg :D"
Ott a pont, a mai csajok elég nagy része sajnos kétes erkölcsű, számitó és felszines. Gyereket például a fiatal lányok szinte már nem is akarnak vállalni nagyon kevés kivétellel... Ez is sok mindent elárul róluk...
Nekem az egyéjszakás se férne bele a partner részéről, DE ott legalább azért voltak együtt, mert vágytak egymásra, és évezték, nem pedig leszurkolt x ezer forintot, oszt kalap, hát aki így áll a szexhez, mint valami árucikkhez, olyannal biztos nem állnék össze soha.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!