Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az alacsony nőknek jövök be?
Az egyik legjobb barátom 168 cm magas és több nővel volt, mint én aki 197 cm magas vagyok. Ő nagyon kigyúrt és nagyon jó dumás, tökös srác, én kevésbé.
Szóval nem a magasság számít önmagában. Magasság és arc és testalkat és hogy belül mennyire vagy férfias.
Viszont nekem is gondom az, hogy a magas lányok vonzanak nagyon (177-178 cm és felette), de ilyenből még csak 1-2 volt nekem az életben. Vagyok én kisebb lánnyal is nem azt mondom, de nekem a tetszésben elképesztően nagy bónusz az ha egy lány magas. Mégsem találom meg őket annyira, úgyhogy megértelek
"Lehet így büntet az isten a felszínességem miatt. Lehet a sors akarja, hogy végül mégis egy alacsonyabb lány mellett kössek ki?"
Kérdező ez a világ legnagyobb bullshitje. Te magad alakítod a sorsod, senki más. Ha elkezdesz hinni tőled magasabban, feletted álló erőkben akkor kiengeded az irányítást a saját kezedből. Abban jobb hinni, hogy rajtad múlik minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!