Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres a pasi együttl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a pasi együttlét után?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy cuki helyes normális okos férfival. Már három hete ismerkedünk. Mindig keresett udvarolt meghívott stb. Tegnap megtörtént a dolog. Azóta nem keres, ráírtam facen elérhető volt látta is de semmi válasz. Szinte teljesen eltűnt. Talán nem voltam jó az ágyban. Miért csinálja ezt?
2016. júl. 2. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ne legyél ennyire naiv!

Ez volt a puncidhoz vezető út, kész vége, mission completed!

2016. júl. 2. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát ja, ahogy írták. Máskor ismerkedési szakaszban inkább ténylegesen a másik személyiségére koncentrálj, ne a testére és érdemes lenne a 9-es tanácsát is megjegyezned.
2016. júl. 2. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:
A Férfiak elég sok mindent képesek hazudni akár egyetlen alkalomért is.Tisztelet a kivételnek, azért akad olyan is.😊 Kifogtam én is egy pár ilyet.Mindenből le lehet vonni a tanulságot.Lépj tovább, csináld úgy, ahogy ők teszik.Pipa, lehet keresni a következőt, az előzetes tanulás alapján.
2016. júl. 2. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
9-es! Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Mert amikor én fiatalabb voltam, akkor még talán várt 1-2 pasi esetleg 1, max másfél hónapot, de ma már a legtöbb, legkitartóbb pali (és itt az átlagpasikra gondolok), is lelép, ha nem kapja meg amit akar max a 6. randiig. Nemrég volt egy pali, aki megmondta, h mivel látja, hogy nem szeretem a bunk pasikat, ezért ma nem hív fel magához, majd csak holnap. Ha én nem, van még aki lefekszik. És mivel nem akarnak gürcölni, továbbállnak. Vagy... másokkal is kavarnak több szálon, h mindig legyen vlki, aki kielégíti az igényeiket. És ezt olyan paliktól is hallom, akik a haverok. Kivételes esetben 8-10. randi (csak akkor, ha top 10 a csaj), és ha nincs meg a nő, továbbállnak.
2016. júl. 2. 22:43
 15/19 anonim ***** válasza:

1. Nem biztos, hogy az a top pasi, aki annyira jól néz ki, hogy bárkit megkaphat.

2. Vannak pasik, akik kibírnak 1-1,5 hónapot. Ha keresitek őket, van közös program és azt látják, van érdeklődés, csak van egy erényöv, ami miatt bizony várni kell, akkor azt megteszik. Csak őket észre sem veszitek, mert ezek átlagos pasik. :( Nem olyat kell választani, aki bárkit megkaphat, és ezzel vissza is tértünk az első ponthoz.

U.i.: grat, a 3 hét éves rekord a mai lányok körében, de nem árt, kicsit utána járni/kérdezni a srác múltjának, kutyából nem lesz szalonna.

2016. júl. 2. 23:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Pont ennyi kellett neki belőled, nem több. Jöhet a következő.
2016. júl. 2. 23:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd 15-os, hogy ezek a top pasik. A legtobbjuk nagyon az atlag... Sot.. Van, aki nagyon alatta... Tudnek Neked erdekessegeket mutatni/meselni...
2016. júl. 3. 00:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Csak ennyit akart. Könnyű ilyenbe belefutni, velem is megtörtént. Annyi különbséggel, hogy mi konkrétan 4 hónapi g együtt jàrtunk. Aztàn miutàn lefeküdtünk és ezzel én elvesztettem a szüzességem, közölte hogy megkapta amire vàrt és vége...
2016. júl. 3. 03:08
 19/19 anonim ***** válasza:

18 o vlszeg tobbeket is futtatott rajtad kivul egyszerre, latta, h van meg egy csomo lehetosege, elt vele. A dolog nem rolad szolt igazan, hanem rola. O eleve ezt akarta, Te pedig pont rossz helyen voltal. :( Tudom, ez most nem vigasztal...

Itt jon az, h nem lehet kiszamitani, h elso randi utan mi lesz, vagy barmelyik randi utan. :(

2016. júl. 3. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!