Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lép már az együttlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép már az együttlét felé egy 34 éves pasi?

Figyelt kérdés
Majdnem 3 hónapja megismerkedtem egy helyes, kedves pasival. Kalandnak indult a dolog. Sokat beszélgettünk hogy majd együtt leszünk ,,úgy", de egyszerüen nem történik semmi! Naponta váltunk üzeneteket, felhív, hetente többször találkozunk, nem vagyunk párok, tisztázott, hogy nem. Akkor miért nem lép már, hogy megtörténjen a dolog? Én még ilyen esettel nem találkoztam.27/L
2012. nov. 17. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
lépj te? de lehet még most kezeli ki magát valami nemi betegségből. honnan tudjuk?!
2012. nov. 17. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem akar komolyabb kapcsolatot, vagy valamiért még nem akar. Ezen egy kiadós beszélgetés talán segítene.
2012. nov. 17. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy idosodnek a pasik, ugy lesznek egyre furabbak.

Sajnos sajat tapasztalatom, hogy amelyik 33-35 eves koraig egyedul van, azzal valami nagy gaz van :(

Persze vannak kivetelek.

2012. nov. 17. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Mostanában egyre több hasonló kérdés van 35 körüli pasikról. Kezdem azt hinni magamról, hogy valami csodabogár vagyok :-P

38/F

2012. nov. 17. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Talonban tart, valószínűleg kapcsolatban van és szerelmes/nem mer még félrelépni/nincs pénze búvóhelyre.
2012. nov. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!