Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi ha egy nőnek teljesen össze van nőve a szemöldöke és nem is szedi? Összejönnétek ilyen egzotikus különlegesebb nővel?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 12:44
1/16 anonim válasza:
2 szemöldök mindig jobb, mint egy.
2/16 anonim válasza:
Ez a napi troll kérdés? :D Nekem is össze lenne nőve valamennyire ha nem szedném, de nekem nem tetszik egyáltalán. Igaz, én nő vagyok, bár ha férfi lennék sem hiszem hogy nagyon tetszene. :D
3/16 anonim válasza:
Engem nem zavar, az enyém tényleg össsze van nőve, s nem trollkodásból mondom. Én a borotválkozást is hanyagolom, s úgy nézek ki, mint egy vallásos zsidó, vagy egy hajléktalan. Össze nőtt szemöldököm, nagy Sztálinéhoz hasonló bajszom és szakállam van. A farkam sose borotváltam, a hónom alatt, a popsimon is szőrös vagyok, benőtte a szőr a popsim, a lábaim is szőrösek és a karjaimon is van némi szőr, a két karomon kevesebb, mint a két lábamon. A hasam középen szőrös, a mellkasom és a hátam viszont teljesen csupasz, ott valamiért sose szőrösödtem, mert amúgy ott is szőrös lennék. Én szeretek szőrös lenni, sokat játszok a szakállammal és a bajszom simogatom, ha unatkozom.
4/16 anonim válasza:
#3 És te férfi vagy, vagy nő? :)
6/16 anonim válasza:
Én a szőrös puncit is szeretem. Sőt olyan barátnőt akarok, akinek a feneke is szőrös, mert szeretek szőrös seg.ge.ket simogatni! Nekem olyan nő kell, aki szőrös és hozzám költözik, s velem marad a barlangomban, s együtt jár velem vadászni, halászni, gyűjtögetni. :D
7/16 anonim válasza:
Ez nem egzotikus, hanem különlegesen igénytelen és ápolatlan. :D
8/16 anonim válasza:
Én akkor is olyan nővel szeretném leélni az életem, akinek a puncija olyan szőrös, hogy a farkam alig tudjam bele nyomni a sok szőrtől, s olyan nő kell nekem, aki velem jár a közeli tóhoz, s velem eszik nyers halat vacsorára. Azért esszük olyan nyersen a halat, mert én egy nagyon korai főemlős, egy korai előember vagyok, s én még nem ismerem a tüzet, sőt félek a tűztől, így nem sütheti meg az asszonykám a halunkat.
10/16 anonim válasza:
Szerintem szépen fogalmaztam, ugyan olyan színvonalasan, ahogy te előadtad magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!