Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők miért buknak az "egzotikus" pasikra?
Mert elterjedt az a népszerű hit, hogy ami magyar/dolgos/normális/elérhető, az rossz.
Hallottad valaha is azt, hogy a magyar pasi "jó"?
A feminista kohorsz hamarosan, amolyan félvigyor keretében, azt fogja erre írni, hogy hát miért mondaná bárki, ha nem igaz.
Persze a kis gyomruk, ami azonnal felismeri szagról az általánosító nőgyűlöletet, valamiért ezt a fajta általánosítást meg beveszi.
Ki érti ezt?
Én inkább az északi típusra bukom. Világos haj, bőr, szem...
Most vagy nem vagyok magyar nő, vagy az elméleted hibás.
A csajok 2 tipusra vágynak:
1.Néger, arab, cigány szerű gizda "jájdejóvádzsok" figura.
2.Gizda ázsiai vagy kockafejű német/skandináv.
És így ennyi. Magyaroknak takarodó. Aki nem bír fekete/szőke hajú vagy égszínkék/zöld szemű lenni annak GTFO, a fekete is csak a kisebbségnek van elnézve.
Egyikre se bukom innen... sot. Sosem jarnek sem arabbal, sem cigannyal, de feketevel sem nagyon. A zsido pedig egy vallasi felekezet kovetoje, s mint ilyen nincs az arcara irva, hogy o zsido. Atlag magyar is lehet zsido, csakhogy tudd...
Az hogy jelenleg is kulfoldi parom van, annak koszonheto hogy en is az o orszagaban eltem, igy az o nemzetisegevel talalkoztam, nem magyarral. Magyarral mar azert nem lennek egyutt mert egyreszt egy orszagban sem elnenk (szerencsere), masreszt pedig nem tetszik es mar nem is kivanok visszakerulni abba a mentalitasba, ami ott van. Voltak magyar kapcsolataim, de hamar elegem lett az oket korullengo pesszimizmusbol, meg onsorsrontasbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!