Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós fiatalember vagyok a szép nők mindig a barátzónába raknak. Szerintetek ez igazság?
Adott egy kissé elhízott pasas aki bombanőt akar.
Te is érzed mi itt a probléma?
Legyél bomba pasas és dőlni fognak a bombanők.
:DDD haha ez jó vicc
Figyelj én diákmunkás vagyok egy kávéházban. Nem sokat dolgozok ezért nem kapok túl sok pénz se. Viszont nem értem miért nincs ferrarim ?? Komolyan De most komolyan ? Dolgozok naponta 3 napot. Van 400ezer ft megtakarított pénzem akkor miért nincs ? Igazságtalan hogy másoknak van nekem meg nem.
Visszatérve a te kérdésedre. Miért várod azt hogy a sült galamb belerepüljön a szádba ? Ha jó nőt akarsz tegyél le valamit az asztalra. Egy jó nőnek bőven van választék akkor miért választana egy hájas disznót aki az átlag alatt van ? Na várj semmiért....De azért hajrá hátha bekopog az ajtódon Eva Longoria ;).
"Adott egy kissé elhízott pasas aki bombanőt akar.
Te is érzed mi itt a probléma?"
Még te sem érted egészen a problémát. Ezt a srácot nem csak azért kerülik a bomba nők, mert kissé elhízott, hanem mert egy elkényeztetett hisztis idióta, aki azt hiszi, hogy mindent "megérdemel", mert csak. Mutass egy olyan egészséges nőt, aki férfiként tud tekinteni az ilyen önsajnálkozó, magatehetetlen, teszetosza, hadd ne soroljam tovább, milyen figurákra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!