Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mackós fiatalember vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackós fiatalember vagyok a szép nők mindig a barátzónába raknak. Szerintetek ez igazság?

Figyelt kérdés
Mindig csak teltkarcsú hölgyeknek jövök be,vagy olyan vékonyabbaknak akik kevésbé dögösek,szerintem igazán megérdemelném,hogy csinosabb hölgyek is szóba jöhessenek,hiszen az interneten is olvasható,hogy ma már nem divatos a sok izmozó testépítő,meg a sok kocka hasú macsó,hanem sokkal inkább a kerekebb idomú férfiak az igazi álmok a hölgyek részére. Kort ,és nemet írjatok- pro-és kontra jöhetnek a válaszok. :)

2016. júl. 2. 00:39
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom h ha jó csajt akarsz akkor te is adj magadra jobban. Nem is értem miért nem jönnek be a "mackós" csajok hisz ezen a vonalon mozogsz te is! Azt meg nem tudom hol hallottad h a gyúrós pasik nem jók. Tudod vannak végletek ebben is pl nekem a túl tökéletes nem tetszik. Inkább az izmos nem egyszálbél pasi, ebbe még egy szexi pocak is belefér ;)
2017. febr. 23. 10:32
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

Adott egy kissé elhízott pasas aki bombanőt akar.

Te is érzed mi itt a probléma?

Legyél bomba pasas és dőlni fognak a bombanők.

2017. febr. 23. 11:05
 43/49 anonim ***** válasza:
Ha kölcsönös a szimpátia,akkor nekem nem mérvadó a külső (értsd: azért van egy bizonyos határ,de tényleg nem ítélkezek csak külső alapján) -ennek oka,hogy milliószor csalódtam már a jó kinézetű,kedvesnek tűnő férfiakban.
2017. febr. 23. 13:14
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Looooooser
2017. szept. 17. 07:03
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

:DDD haha ez jó vicc

Figyelj én diákmunkás vagyok egy kávéházban. Nem sokat dolgozok ezért nem kapok túl sok pénz se. Viszont nem értem miért nincs ferrarim ?? Komolyan De most komolyan ? Dolgozok naponta 3 napot. Van 400ezer ft megtakarított pénzem akkor miért nincs ? Igazságtalan hogy másoknak van nekem meg nem.

Visszatérve a te kérdésedre. Miért várod azt hogy a sült galamb belerepüljön a szádba ? Ha jó nőt akarsz tegyél le valamit az asztalra. Egy jó nőnek bőven van választék akkor miért választana egy hájas disznót aki az átlag alatt van ? Na várj semmiért....De azért hajrá hátha bekopog az ajtódon Eva Longoria ;).

2017. szept. 17. 13:05
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazságos, szóval vágd magad a földhöz, és hisztizz, toporzékolj tovább. Az ilyesmit nagyon értékelik a csinos, vékony, gazdag, okos, szellemes... (mert az ilyeneket is megérdemled) lányok. Szerintem hisztizz tovább a tévé előtt chipset zabálva, előbb-utóbb kilép belőle álmaid nője, és megvigasztal minden értelemben.
2017. szept. 21. 08:33
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

"Adott egy kissé elhízott pasas aki bombanőt akar.

Te is érzed mi itt a probléma?"

Még te sem érted egészen a problémát. Ezt a srácot nem csak azért kerülik a bomba nők, mert kissé elhízott, hanem mert egy elkényeztetett hisztis idióta, aki azt hiszi, hogy mindent "megérdemel", mert csak. Mutass egy olyan egészséges nőt, aki férfiként tud tekinteni az ilyen önsajnálkozó, magatehetetlen, teszetosza, hadd ne soroljam tovább, milyen figurákra!

2017. szept. 21. 08:38
 48/49 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nem igazság. Nekem meg súlyos gerincproblémám van, de kisportolt rocksztár férjet akarok. Ez igazság? Nem. Holnap a törpék hátrányos helyzetét tárgyaljuk meg.
2019. jún. 8. 00:38
 49/49 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy berosálok ettől, hogy az interneten is megmondták. Jó hogy nem írod alá, hogy Earnest Hemingwytől idézted.
2019. jún. 8. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!