Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackós fiatalember vagyok a szép nők mindig a barátzónába raknak. Szerintetek ez igazság?
Nyilván troll vagy, de biztosra tudom, hogy van olyan férfi, aki ezt teljesen komolyan így gondolja, szóval ettől független kifejtem a véleményem.
Kezdeném azzal, hogy iszonyat felszínes vagy! Nem is értem mire fel várnád el, hogy egy szép, csinos, edzett nő legyen a barátnőd, amikor te magad ezt a szintet nem tudod teljesíteni. Épp úgy, ahogy neked, úgy ezeknek a nőknek is vannak igényeik és elvárásaik és elhiheted, hogy egy ilyen nő magasabbra teszi a lécet egy "mackós" srácnál.
És akkor még a nőkre mondják, hogy felszínesek... Minden embernek fontos a külső egy bizonyos szintig, kár ezt tagadni, szóval kérdem én miért is kéne egy vékony, csinos, dögös nő összejöjjön veled? Miért érdemled meg? Azért, amiért ő edzőtermekbe jár és rendszeresen sportol, te meg nem teszel semmit azért, hogy változtass a mackós alkatodon? Érdekes logika, de tudod mit? Nyugodtan elvárhatod a dögös barátnőt, mindenki azt vár el, amit akar, az már megint egy másik kérdés, hogy lesz-e bárki, aki az elvárásodat "teljesíti"..
Na én 55 kg súllyal összejöttem egy 128 kg-os sráccal, megfogott a humora, de!
-Ha aktivizálnia kellett volna magát szex közben, akkor elkezdett fuldokolni
-Csak lovaglóban mehetett
-Még úgy sem, mert a hasára rátelepedett a zsír és emiatt kb 6 centis volt..
-Volt mikor alatta keltem, és eltört 2 ujjam.
Soha többet kövér ember
Már bocsánat a kérdésért, de honnan szedi sok válaszoló, hogy a kérdésben szereplő "álomnő" olyan sokat tenne a testéért? Komolyan mondom, mintha a nők alapból valami hájas állatok lennének, és egy átlagos testsúlyhoz is vért kéne verejtékezniük egy fittneszteremben.
(Holott leginkább fordított a helyzet és normál alkattal születnek, azt' legfeljebb a cukrászdában, meg a mekiben vérverejtékeznek...)
"vagy olyan vékonyabbaknak akik kevésbé dögösek"
Itt nem csak a testalkatról van szó. A kérdező a vékony lányoktól is átlag feletti szépséget vár el, amiért a legtöbb nőnek igenis tenni kell (szőrtelenítés, sminkelés, kozmetikus, fodrász, mindig csinos - értsd: kevésbé kényelmes - ruhák...)
Akik meg születésüktől fogva szempillaspirál nélkül és reggel kócosan is gyönyörűek, azok meg tényleg válogathatnak a férfiak között. Ők nem a mackós szomszéd srácra fognak bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!