Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak szórakozni járnak társkeresőre, idő elütése végett ugye?
Az internetes ismerkedés a lúzerek műfaja. A nők csak a lájkokat mennek begyűjteni, illetve az új fogalmat élik át a tömegmédia megjelenésével:
"Minél többek által szeretettnek érezni magukat."
Én beszéltem társkeresőn egy nővel aki nekem megírta kerek perec hogy ő csak kíváncsiságból regisztrált fel oda hogy hányan fogják őt látogatni, meg hányan fogják őt keresni. Mesélte is hogy ő nagyon meglepődött mert átlagba napi 20-30 üzenetet kapott, de sokszor volt amikor több mint 70levelet kapott már pasitól hogy vele akarnak megismerkedni. Ő nekem mondta hogy sokra azért ne válaszol mert szinte egy teljes hétvége kell rá hogy egyesével mindenkinek személyre szólóan tudjon írni. Legtöbb levele hosszú regény volt, de voltak pár szavas levelei is. Mondta hogy legtöbbször csak azt olvasta át ami érdekesnek tűnt, enyémet is azért olvasta át, és azért is válaszolt nekem, mert őszinte akart lenni hozzám hogy picit megértsem a dolgokat.
Akkor nekem olyat írt amitől a hajam égnek állt és 400 lett a vérnyomásom, de ugyan akkor örülök hogy felnyitotta a szemem és nem haragszom rá mert nagyon korrekt üzenetet kaptam tőle. Lényegében annyiból állt a levele hogy örül annak hogy őszinte s normális bemutatkozó levelet írtam neki, és őszintének tűnő az adatlapom tartalma, mondta is hogy sokat elárultam magamról ami jó benyomás keltő, és nekem elmondta hogy csak azért válaszol mert engem normálisnak és jófejnek tart és ő azét szeretne korrekten állni a dolgokhoz hogy ő csak kíváncsiságból regisztrált fel hátha megtud valakit normálisan ismerni. Persze mondta hogy neten szigorúan nem hajlandó ismerkedni mert a férfiak 95% a csak szexet akar vagy átverik simán, vagy tipikus maguknak való félénkek írnak akik teljesen személytelenek.
Ő sok olyan dolgot megtudott hogy a lányok többsége csak ego növelés miatt ismerkedik neten semmi másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!