Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak tényleg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg ennyire vakon vannak, hogy mit szeretnének a nők?

Figyelt kérdés
Ez az oldal erőteljesen ezt sugallja. Kezdjük azzal, hogy sokan nem értik, hogy mikor egy nő "komoly" kapcsolatot szeretne, akkor ez alatt nem azt érti, hogy van köztük szex is (ami nyilván a kapcsolat része, de nem ettől komoly), hanem amiből majd lehet később családja. A másik meg, hogy valamiért elterjedt az a hülyeség, hogy ha nem játssza egyből a fenékfogdosós alfahímet, akkor csak barátként tekintenek a férfira, mintha ettől függne, hogy vonzódik-e hozzá a nő, vagy nem. Ha így működne, akkor a mocskosszájú betanított építőmunkásoknak lennének a legjobb női, egy egész hárem, nem? A férfiak ezek szerint nem úgy működnek, hogy a nő mozgása, stílusa (beszéd, öltözködés, stb.), illata, stb. alapján raknak össze egy képet, amihez vagy vonzódnak szexuálisan vagy nem, hanem az nyer, aki előbb nyíltan megmogyorózza őket? Esetleg a férfiak szerint a nők valami teljesen más fajba tartoznak, akik abszolút máshogy működnek, mint ők maguk? Mert nekem az itteni tapasztalatok alapján ez jött le. Vagy talán a nőket ennyire egyszerűnek gondolják, hogy ha ezt csinálod, így nézel ki, akkor férfi vagy a szemükben, ha nem, nem vagy az?
2016. jún. 30. 13:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Ne mosd össze az összes férfit az ilyen férfiakkal. Én sose szoktam ilyeneket irkálni. Fogom csak a fejem, amikor hasonlót olvasok itt.
2016. jún. 30. 13:57
 2/22 anonim ***** válasza:
19%
Mi férfiak jobban ismerünk titeket, mint ti magatokat.
2016. jún. 30. 13:58
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Erre a választ pont a gyk pasijaitól várod...? :D

Mindjárt szétszednek, mert próbálod védeni a nőket és te is egy szemét, femináci nő vagy, aki felszínes és csak a gazdag, jóképű pasikra hajt...

Ó látom már jönnek is! :)

3...2...1...

2016. jún. 30. 13:58
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mind a gyakorinak megvannak a korlatai, illetve a ferfiak onkififejezesi formainak is. Bizony nem mindenki ugyanugy gondolkodik. Nem mindenki akar csaladot pl, vagy komoly kapcsolatot.
2016. jún. 30. 14:00
 5/22 Komolyan mondod? ***** válasza:
84%

Ne ebből az oldalból indulj ki...Mert ha ezt vesszük alapul, akkor tényleg "vakon vannak" a nőkkel kapcsolatban a férfiak.

Tapasztalatlanul irkál itt egy-két ember. A tapasztalatlansággal nincs is akkora nagy baj, mint a butasággal. Olvas a nőkről valahol valamit és elhiszi, él ebben a hitben és hangoztatja a marhaságait.

Én azért a "való életben" nem találkoztam még ennyi megkeseredett emberrel. (bocsánat a kifejezésért...)

2016. jún. 30. 14:06
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
És szerinted miért van az h sok nő adja a jelet, de ha odamegy a pasi, lekoptatják?. Ez is túl bonyoloitja a sok nő, ahelyett hogy normálisan lehetne felé közeledni, normális beszélgetésbe elegyedni ismerkedni vele, már rögtön az elején pcsáskodnak h a csávónak bizony tepernie kell.. Ha ez nem lenne, sokkal inkább összejönnének kapcsolatok. Én, de szerintem más férfi se fog azért teperni, versenybe szállni a nőnél, hogy túl licitáljam az előző csávóját és valami újat tudok mutatni neki, amitől huu de különleges vagyok.. Na de meddig ?.
2016. jún. 30. 14:08
 7/22 anonim ***** válasza:
38%

"ha nem játssza egyből a fenékfogdosós alfahímet, akkor csak barátként tekintenek a férfira,"

Én se hittem ezt el, míg a saját bőrömön tapasztaltam.

Szépen alakulgatott a randi, 3. nál tartottunk volna, nem nyomultam, nem kapkodtam. Erre 3. randi előtt a csaj bejelenti, hogy összejött egy másik sráccal, akivel már az első randin egymás ágyában kötöttek ki.

Persze, nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de aki 1x megégeti magát a forró piszkavassíl, az egyből megtanulja, hogy melyik végét szabad megfogni.

2016. jún. 30. 14:11
 8/22 anonim ***** válasza:
40%
És akkor ők hadonásznak azzal hogy a szexmániások kerüljék őket.. Nőilogic
2016. jún. 30. 14:15
 9/22 A kérdező kommentje:

#6 Talán, mert mikor elkezd beszélgetni veled, rájön, hogy alapból reménytelen az egész közöttetek? Tudod, mikor valaki addig vonzó, míg meg nem szólal.

#7 Nagyon rosszul vonod le a következtetéseket.

1: Nem azért a másikat választotta, mert ő előbb alányúlt, hanem mert hozzá sokkal jobban vonzódott.

2: Ez alapján azt mondani, hogy a nőkhöz így kell viszonyulni, egyszerűen csak butaság. Ezen logika alapján én akkor mindenkit lekoptatok inkább, mert eddig csak olyannal találkoztam, aki simán csak meg akart dugni, tehát ezek szerint minden férfi ilyen.

2016. jún. 30. 14:17
 10/22 anonim ***** válasza:
20%

Én nem tudom, nálam férfiként az a komoly kapcsolat, ha nincsen félrekacsintgatás, meg rendesen egy "szerelmes párt" alkotnak, de szerintem arra alapozni hogy később ebből meg abból lesz családja szerintem hülyeség. Vagy én erről még nem hallottam, de szerintem e legtöbb nő is (mondjátok meg ha nem) arra gondol a komoly kapcsolat alatt, mint amit én leírtam, és nem mindjárt a nagy családalapítós akármit.

A barátzónás részhez meg nyilván egy olyan férfi lesz vonzó a nőknek, aki kimutatja, hogy szexuális lény. (nyilván ez nem azt jelenti hogy random rögtön markolássza a fenekét, bár helyzettől is függ pl bulik stb. ) De aki nem tesz semmilyen szexuális utalásokat, érintéseket, az tényleg olyan nektek nőknek, hogy nem akar semmit, de hát nem is csoda, mert ez különbözteti meg a barátokat a jelöltektől, hogy a jelöltekkel szexuális vonzalom is van, az pedig csak akkor lehet, ha nem tutyimutyizik a férfi.

Nyilván mi férfiak is összerakunk egy képet, hogy milyen lenne az ideális jelölt, de ha valaki letámad minket nő, attól azért nem zárkózunk el.

Nem mondom hogy a nők egyszerűek lennének, de ki lehet a szokásokat ismerni akár "séma" szinten is, csak persze ez nem oylan egyszerű, vagy a hagyományos logikát el kell dobni.

2016. jún. 30. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!