Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tiszteletparancsolón leigázó alfa, vagy alaptomosan gonosz béta?
Testileg mindkettő izmosan kigyúrt, magas, domináns, iker alkat, szóval különbség csak személyiségben van:
- Az alfa nyilvánosan is érezteti a környezetével fizikai erőfölényét, fitogtatja erejét, átlép a gyöngéken,
- amíg a béta pedig csak álarc mögül, indirekten befolyásolja az embereit, és alapesetben nem az izmait lengeti.
Nekem egyik sem kéne.
De ha nagyon muzsáj választani, akkor az alfa.
Az itt leírtak közül egyik se,de alapesetben én is az alfákra bukok.Nem kell önbizalomhiányos,félénk pasi,mert csak engem is lehúz.
20L
"alaptomosan" - ez a szó mit jelent?
Amúgy egyik sem, ha nincs más választási lehetőség, akkor egyedül a legjobb.
-utalom a nagykepu,lenezo bunko ferfiakat
(Mellesleg az a szo,hogy "alfa", miert is egyenlo a fentebb felsorolt tulajdonsagokkal? Ezt is csak a tarsadalom huzta ra a szora)
-megjobban utalom az alattomos embereket
Na most mi legyen?
Megis milyen idiota akarna barmelyikkel jarni?
Az egyik alandoan azzal van elfoglalva hogy milyen hosszu a farka es milyen draga kocsija van, de szerencsetlengsegere mindig van nagyobb alfahim. Teljesen hasznavehetetlen az ilyen ember.
A beta him is buta mint a ko, azt hiszi hogy manipulalja az embereket kozben egyszeruen hazudik, amig egy nagy hazugsag lesz az egesz elete.
Szep kilatasok mindket esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!