Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elején alakoskodnom kellene?
Hát attól függ, mit akarsz. Ha őszintétlen kapcsolatra vágysz, ahol folyton megy a taktikázás mindkét fél részéről (mert amint a csaj levágja, hogy valami nem tiszta, akkor ő is elkezd taktikázni, vagy otthagy), akkor tedd ezt. Lehet, hogy kapsz p.nát, de bizalmat és szeretetet nem valószínű.
Ha meg önmagadat adod, az tényleg lehet, hogy nem mindenkinek jön be, de akinek bejön, az tényleg magadért fog szeretni, nem azért a macsó képért, amilyennek beállítottad magad.
Ha komoly kapcsolatot szeretnél, ne hallgass a haverodra!
Gondolj bele, megismerkedsz egy lánnyal, megismer valakit benned, aki valójában nem is te vagy, beléd szeret esetleg és utána csalódik egy hatalmasat, mikor rájön nem önmagad adtad.(elpazarolt idő)
Legyél laza, add önmagad, nem kell túlbonyolítani semmit, nem kell taktikázni, aki hozzád passzol, az önmagadért fog szeretni. Ha nem tudja a te személyiséged megkedvelni, akkor a fene megette az egészet.
Légy őszinte és ne keseredj el, ha nem minden lánynak jössz be, ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk, így van valahol valaki, aki számára te vagy a tökéletes pár, csak önmagad add mindig!
Minden jót!
23/L
Számomra mindig az az ember volt az érdekes, akiért küzdeni kellett, aki nem volt rögtön az enyém. Igaz, hogy én mindig kedveltem az ilyen játékokat, szerintem bele is fér egy bizonyos határon belül.
Ha a leányzó nem vevő erre, nem érdemes, meg persze, ha te sem vagy ilyen ember alapból, ne erőltesd.
De tény, hogy ez nagyon sok esetben működik.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!