Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tegyem túl magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam a vissza utasításon?

Figyelt kérdés
Ilyet még soha nem éreztem, egy nő iránt. Közeledtem hozzá, próbáltam felvenni vele a kontaktust, minden lehetséges módon (facebookon, személyesen, mindenhogy) közelebb kerülni hozzá. Éreztettem, elmondtam neki, hogy többet szeretnék mint barátság. Visszautasított. Úgy érzem most, hogy megszűnök, belepusztulok. Óriási kínt és fájdalmat érzek. Jól esik most ezt így kiirni, de nagyon fáj. Kérlek segítsetek átélni, túlélni. 29F

2016. jún. 28. 21:04
1 2
 11/12 TTP80 ***** válasza:
Sajnálom haver. De tényleg. Én tavaly éltem át hasonlót, közel fél évembe telt, amíg kilábaltam belőle. Nem szabad a nőknek beszélni az érzelmeidről az ismerkedés elején, mert egyből nyeregben érzik magukat és sajnos a többség kihasználja ezt. Ha legközelebb találkozol egy nővel arról mesélj neki, mennyire jó volt a randi és hogy szeretnéd újra jól érezni magad. Nem kell a dallamos madárcsicsergésről beszélni és ne képzelj többet bele, mint ahol tart éppen az ismerkedés. marha fájdalmas dolog, hogy nem akar tőled a barátságon kívül mást, fogadd el és tanulj belőle. Ismerkedj több nővel, ne ragadj le egynél, saját tapasztalat, elcsesztem fél évet az életemből, mert sajnáltattam magam, aztán rájöttem, mennyire szánalmas vagyok így...kitartás.
2016. jún. 29. 09:19
 12/12 anonim ***** válasza:

nem akarom a bölcs, és tapasztalt szaktanácsadókat megkérdőjelezni, de az, a nő, aki az őszinte érzelmek kimondását energiajátszmára használja, az nem nő, hanem egy szarkupac, és nem érdemes vele foglalkozni

egy becsületes, és magas érzelmi intelligenciával rendelkező nőnek ugyanis egy becsületes, és őszinte férfira van szüksége

a többi nő meg vergődhet a hazug férfiparódiák mellett élete végéig

aki azt hiszi, hogy trükközéssel érdemes egy nőt megkapni, az még nem volt részese egy jól működő, emberi kapcsolatnak, ugyanis téves azt gondolni, hogy a "női szeszély :)", meg a "csábítás művészete :)" játszik, amikor az ember az érzéseit megtagadja, és hazudik egy nőnek azért, hogy az, azt higgye, hogy itt valami don juan szórakozik vele

elárulom, hogy ez kétbites egojátszma, és legkevesebb köze van ahhoz, amit egy nőben keresni érdemes

2016. jún. 30. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!