Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol kezdjek neki az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdjek neki az ismerkedésnek, ha 22 éves létemre még nem volt kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Az egyetemen próbáltam, nem pálya az ottani srácok és nyáron amúgy sem leszek ott. Bulizni is voltam már, de számomra iszonyatosan unalmas (meg ott inkább egyéjszakásra akarnának felcsípni). A netes ismerkedés meg nem szimpatikus...

Mit ajánlotok nyárra, ahol jól lehet ismerkedni is? Szeretek sportolni, ezért gondoltam valamilyen sportkörre. A konditermet próbáltam, ahol igaz sok férfi van, de mindenki ugye sportol. Szeretem a művészetet minden formában, mivel magam is alkotok.

2016. jún. 28. 12:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi azt kihagytam, hogy távkapcsolatot sem szeretnék :)
2016. jún. 28. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2016. jún. 28. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is próbálkoztam interneten ismerkedni, de végül csak csalódásokat szült. Nem ajánlom én se. Amúgy én is alkotok. Te mit alkotsz?
2016. jún. 28. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig a konditeremnél egyszerűbb ismerkedés manapság nincs. Nem kell megzavarni az edzését, hogy beszélgess vele, de mondjuk annyit mondhatnál, hogy "bocsi, nem tudom, hogy ezt a gépet hogy kell használni, megmutatod?", vagy "tudnál segíteni?". Megmutatja, mosolyogsz, ha szimpatikus vagy neki akkor ezt leveszi és alakulhat a dolog. Nem, ez nem kezdeményezés, ez itt csak élsz egy olyan lehetőséggel, amit a hely kínál. Próbáld ki.
2016. jún. 28. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:

A sportot jó ismerkedési alkalomnak gondolom. A szokásos konditermek helyett inkább olyan helyet javasolok, ami hasonlóan működik, mint egy klasszikus sportegyesület. Szervezett foglalkozás és adott edzésidő van. Így nem vaktában mész oda, tudod, hogy mikor jönnek a hozzád hasonló érdeklődésűek.

Itt a nyár, kezd bele valami új sportba, ami érdekel de még nem csináltad. Iratkozz be tanfolyamra. Keress olyanokat, akik már régebben csinálják. Kérj tanácsot, bizonyára sokan örömmel segítenek.

Túra, utazás, biciklitúra, vízitúra is jó alkalom lehet. Párommal biciklitúrán ismerkedtünk meg. Néha figyelni szoktam a Balaton körüli bicikliúton: elbiciklizik egy fiúcsapat, majd félóra múlva egy lánycsapat. Ugyanarra mennek, csak sosem találkoznak, pedig lehet, hogy mindkettő a másik társaságát keresi…

Légy csinos, ápolt, nőies. Legyen benned valami egyedi, amit megjegyeznek: hajpánt, kendő, csat, ami illik hozzád. Ha tetszik valaki, apró női jelekkel jelezd felé, hogy szívesen beszélgetnél vele. Lehet, hogy bátortalan magától, de erre lépni fog.

Sok sikert!

2016. jún. 28. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Lány barátnőiddel a kocsma vagy pubok. Lehet ,hogy ott is kifogsz értelmesebbeket.

Ha szeretsz alkotni ,akkor kiállítások múzeumok. (pl. a mostani múzeumok éjszakája szerintem ilyenre is tökéletes lett volna annak ellenére ,hogy jól is érzed magad és új dolgokat nézhetsz meg.

A sporthoz nem tudok többet hozzáfűzni ,mint a 3. hozzászóló ,mert ő szerintem tökéletesen leírta.

2016. jún. 28. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!