Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar válogatott bármelyik tagja most könnyen találhatna magának Top 10-es barátnőt? Ezek férfiak csak válogathatnának a jobbnál jobb csajok között?
Figyelt kérdés
aránylag nem ronda férfiak, plusz még gazdagok is és eléggé ismertek lettek. Egy ilyen férfi lábai előtt hevernének a jobbnál jobb csajok? Ez kell ma a nőknek?2016. jún. 27. 17:57
21/27 anonim válasza:
Ha egy kevés ésszel és a szövegértés tudományának minimális ismeretével rendelkeznének egyesek, akkor elkerülhető lett volna ez az egész "Dzsudzsák nem helyes" című lehurrogás. :) Gondolom a ti párotok (ha van) Celvin Klein/Victoria's Secret modell és ti is teljesen tökéletes külsővel rendelkeztek. Szomorú, hogy sokan képviselik ezt a "pályán futkosott, nem tett semmi extrát" féle mentalitást. Futkoss te úgy a pályán ahogy ő. Nem fog menni. :D Sok év munkája van ebben, hogy kijutottunk az EB-re, és sok ember munkája. Úgy gondolom, hogy megérdemlik az elismerést, hatalmasat fejlődött az évek során a magyar válogatott! Veretlenül jutottak be a nyolcaddöntőbe. Ott egy olyan csapattól kaptak ki, akik VILÁGELSŐK. Emberek, gondolkodjunk már reálisan. Ahogy büszkék vagyunk a kéziseinkre, vizilabdásainkra stb, ugyanúgy ezek a férfiak is megérdemlik az elismerést! Nem kell helyretenni a "kislányt", nagy a sansz hogy érettebb és okosabb mint te, semmi jogod felháborodni valakinek az egyéni véleményén. :D
22/27 anonim válasza:
Addig tart a hazaszeretete, ameddig fel nem kínál neki egy külföldi focicsapat több pénzt, mint amennyit nálunk kap.
23/27 Költőnő? válasza:
Az ilyen hszeket olvasva olyan jó érezni, hogy magyar vagyok... irony off.
Egyeseknek semmi nem jó.
24/27 anonim válasza:
22-es! Adná Isten hogy minél jobb válogatottba kerülhessenek a fiúk, ahol ennél is sokkal jobb képzést kapnak. Akkor lenne egy nagyon nagyon erős, színvonalas magyar csapatunk az EB-n/VB-n. Így működik ez a foci, ott akkor is magyar színben játszanának.
25/27 anonim válasza:
Tévedsz. Egy top hölgynek tized annyi jövedelemmel én az ötvenes, potrohos hiányzom. Nem értem a kérdőjeleket és a "most" szót.
26/27 Költőnő? válasza:
A futballisták sztem minimum 70%-a idegenlégiós. Nem csak magyarhonban, hanem bhol a világban.
27/27 anonim válasza:
na jól le lettek pontozva a válaszaim, nem csak,hogy kikaptak Dzsudzsák miatt, de miatta még engem is lepontoztak itt a gyakorin. Nagyon jól össze hozza ez a dolgokat, tényleg egy csodálatos ember! :) Inkább ki se mozduljon otthonról,akkor nem tesz kárt semmiben! Na most leszek csak igazán lepontozva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!