Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar válogatott bármelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar válogatott bármelyik tagja most könnyen találhatna magának Top 10-es barátnőt? Ezek férfiak csak válogathatnának a jobbnál jobb csajok között?

Figyelt kérdés
aránylag nem ronda férfiak, plusz még gazdagok is és eléggé ismertek lettek. Egy ilyen férfi lábai előtt hevernének a jobbnál jobb csajok? Ez kell ma a nőknek?
2016. jún. 27. 17:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem sok nő szívét meghódították most.

Régen, amikor egy képet megnéztem Dzsudzsiról, azt gondoltam hogy nem vonzó, nem is értettem Zimány miért jött össze vele. Ha most ránézek, egy rendkívül vonzó FÉRFIT látok, aki magabiztos, küzd, és minden mozdulatán látszik hogy tenni akar Magyarországért valami rendkívülit. Erején felül. Engem ezzel venne meg, nem a pénzével meg a hírnévvel. Csodapasi. Ahogy a többiek is.

20/L

2016. jún. 27. 19:44
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

Nem, nem kaphatna. Minden nőt nem.

Először is a képen lévő lányok, amit linkeltél, egyáltalán nem 10/10-esek, naponta látni tőlük az utcán sokkal szebb lányokat. Másrészt engem nem a pasi pénze érdekel, se az hogy híres, felőlem fel is dughatja a pénzét, ha ezentúl mást a kapcsolatban nem tud felmutatni.

Ha már szóba jött Dzsudzsák, szvsz egyáltalán nem jó pasi, nekem nem tetszik és ezen a tényen az sem változtat, hogy az EB-n ő volt a magyar válogatott egyik játékosa. Világ életemben utáltam a focit, hidegen hagy, szóval rám semmilyen hatással nem lenne az, hogy ő focista..

2016. jún. 27. 19:57
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

Dzsudzsák is pont olyan sekélyes mint a Zimány Linda.

Mindegyik össze-vissza jár mindenkivel.

Elhiheted mekkora szerelem volt közöttük. Hány hónapig is tartott?

Nekem egyik focista sem kéne, mert nekik nem barátnő kell, hanem trófea és a fejük sem tetszik, sajnálom.

2016. jún. 27. 20:03
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kleinheisler kivételével mindegyiknek úgy is simán lenne esélye szép barátnőre ha nem focisták lennének, hanem "civilek". Mondjuk Dzsudzsák esetében lehet kicsit kérdéses, de mondjuk ő meg átlagos magasságú, szóval neki sem lenne gondja.
2016. jún. 27. 20:30
 15/27 anonim ***** válasza:
33%
De még csodapasi.:) Többre becsülök egy sebészt, vagy egy szülész orvost, mint ezeket, nem kell annyira hasra esni előttük,mert ők ott rohangáltak a foci pályán. Ki is kaptak.
2016. jún. 27. 20:32
 16/27 anonim ***** válasza:
21%
Tenni akar Magyarországért valami rendkívülit...igen,meg a saját zsebéért. :)
2016. jún. 27. 20:32
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
Szerencse hogy nem minden ember ilyen Magyarországon mint ti, utolsó károgók. :D Szomorú lenne. Lehet lepontozni, NEKEM ez a véleményem, és maximálisan kiállok mellette. :*
2016. jún. 27. 20:36
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Most kíváncsiságból megnéztem,hogy hogy néz ki az a Dzsudzsák, ki az aki a 20 éves lány szerint csoda pasi :) Eléggé "öcsike" feje van, nem csoda,hogy kikaptak. :)
2016. jún. 27. 20:36
 19/27 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk engem úgy ahogy van nem érdekel a foci, meg Balázska sem, sőt egyik sem. Csak ilyen hülyeséget ritkán olvasok,hogy ezek csodapasik, ilyenkor persze,hogy helyre kell tenni a kislányok agyát. :)
2016. jún. 27. 20:39
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
nyilván, aki figyelemmel kísérte Dzsudzsák pályafutását (vagy akár csak az Eb-t) az vágja hogy a 20 éves lány nem a külsejére gondolt, hanem a személyiségére. Pozitív gondolkodás, küzdőszellem, magabiztosság, hazaszeretet, sorolhatnám. tényleg sokan példát vehetnének róla.
2016. jún. 27. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!