Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar válogatott bármelyik tagja most könnyen találhatna magának Top 10-es barátnőt? Ezek férfiak csak válogathatnának a jobbnál jobb csajok között?
Szerintem sok nő szívét meghódították most.
Régen, amikor egy képet megnéztem Dzsudzsiról, azt gondoltam hogy nem vonzó, nem is értettem Zimány miért jött össze vele. Ha most ránézek, egy rendkívül vonzó FÉRFIT látok, aki magabiztos, küzd, és minden mozdulatán látszik hogy tenni akar Magyarországért valami rendkívülit. Erején felül. Engem ezzel venne meg, nem a pénzével meg a hírnévvel. Csodapasi. Ahogy a többiek is.
20/L
Nem, nem kaphatna. Minden nőt nem.
Először is a képen lévő lányok, amit linkeltél, egyáltalán nem 10/10-esek, naponta látni tőlük az utcán sokkal szebb lányokat. Másrészt engem nem a pasi pénze érdekel, se az hogy híres, felőlem fel is dughatja a pénzét, ha ezentúl mást a kapcsolatban nem tud felmutatni.
Ha már szóba jött Dzsudzsák, szvsz egyáltalán nem jó pasi, nekem nem tetszik és ezen a tényen az sem változtat, hogy az EB-n ő volt a magyar válogatott egyik játékosa. Világ életemben utáltam a focit, hidegen hagy, szóval rám semmilyen hatással nem lenne az, hogy ő focista..
Dzsudzsák is pont olyan sekélyes mint a Zimány Linda.
Mindegyik össze-vissza jár mindenkivel.
Elhiheted mekkora szerelem volt közöttük. Hány hónapig is tartott?
Nekem egyik focista sem kéne, mert nekik nem barátnő kell, hanem trófea és a fejük sem tetszik, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!