Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az elutasított nők nem utálják a férfiakat, míg az elutasított férfiak utálják a nőket?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

de örülök, hogy megtaláltam ezt a kérdést, tegnap nem volt idom.

En magamat az átlag feletti, jóképű kategóriába teszem. Nem az tipikus szépfiú, de azert nem panaszkodhatom. Amikor pl egyedul vagyok, mint például most, ahogy egy férfihoz illik kezdeményezek, probalkozok, mert ugye az akármilyen időket is élünk ez a mi feladatunk. Csak ebbe a hónapban kaptam 9 darab elutasítást. Nem bunkó módon, (mert ha intelligensen közelítek meg egy not, akkor nem fog bunkó módon lekoptatni.) de azert visszautasított, hogy neki nem felelek meg.

Kérdem en, kedves hölgyeim, ti hany ev alatt gyujtotok be 9 elutasítást?

Egy kicsit megtudom érteni, azokat, akik ebben a cipőben járnak, es veszik a bátorságot es megkérdik 101szer is a lányt, es mar borítékolják, magukban, hogy ugyis visszafog utasítani. De akkoris megkérdik. Az emberek nagy többsége egy kibszott egy hónapos diétát nem tud végig csinálni, mert annyi akaratereje sincsen. Nem hogy a sorozatos el utasítások utan meg mindig próbálkozzanak. Valószínű az egyetlen oka, hogy en nem vagyok nogyulolo, hogy az elso barátnőm megszant es összejött velem, mert abból a kapcsolatból tanultam meg, hogyan kell, a nőkkel viselkedni, addig halvány lila gozom sem volt, mert ezt nem tanítják az iskolában, pedig akkor mar felnőtt voltam.

2016. jún. 27. 08:30
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert az elutasitott nőknek nem kell annyi mindenbe megfelelniük, kevesebb volt a kudarcaik aránya, egy átlag nőt mondjuk 10-ből 5 elutasit, mig egy átlag férfit 10ből 10, vagy 9
2016. jún. 27. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Értem, mire gondolsz, de szerintem nem teljesen van igazad. itt, ezen az oldalon valóban főleg férfiaktól olvasni ilyen jellegű dolgokat. de a világban azért lehet sok férfigyűlölő pasi. Én azt látom, hogy a gyakorlatban a nőgyűlölő pasik csak ülnek a sarokban, majd otthon a neten sírnak. A férfigyűlölő nők inkább hangosak, de nem itt. Lehet, vannak más fórumok, vagy nem tudom. Persze ez csak a saját szubjektív tapasztalatom. Én feminista nézőpontúnak tartom magam, de mint minden eszmének, ennek is van radikális oldala, ami úgy aránylik a fősodorhoz, mint mondjuk a keresztes háború a kereszténységhez. Ebben a radikális mozgalomban valóban nagyon sok a csalódott, megkeseredett nő. (viszont sok férfi hajlamos a radikálishoz sorolni teljesen normális feministákat is.)
2016. júl. 9. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
*férfigyűlölő nő, így akartam, bocsánat
2016. júl. 9. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Még valami: engem leginkább a szóhasználata zavar sok pasinak, nem a panaszaik. Pl.: nem jut nő, nem jár nő, összeszedni végre egy csajt, csajt szerezni magamnak, lelkembe tiportak, megaláztak stb. Biztos van sok bunkó lány, de aki visszautasított, az bocs, de nem tiport a lelkedbe, nem alázott meg. Ennyi erővel a lelkembe taposott a könyvtár is, mert már kivették a könyvet, ami kellett, meg az étterem, mert elfogyott a bableves.
2016. júl. 9. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!