Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit reagálnál ha a nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál ha a nő, aki egyszer elutasított, most meggondolná magát?

Figyelt kérdés
Előfordult már veled ilyen eset? Ilyenkor engednél a nő csábításának gondolkodás nélkül vagy ha már egyszer elutasított, akkor felejtsen el?
2016. ápr. 6. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Felejtsen el.
2016. ápr. 6. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen gyakorlatban nincs. Az pedig nem ér, ha közben nyertél egy lottó ötöst.
2016. ápr. 6. 12:01
 3/9 BlackSword ***** válasza:
Ha eddig nem kellettem, ezután már ne is kelljek
2016. ápr. 6. 12:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez érdekes, mert a minap olvastam egy cikket, miszerint ha ilyen esetben közeledik a nő a férfi felé, akkor már szinte biztos, hogy a pasi bele fog menni.

És ti miért utasítanátok el?

2016. ápr. 6. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, nem jött össze neki azzal, akit hozzám képest előtérbe helyezett, és "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon jött vissza hozzám.
2016. ápr. 6. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer utálasítottam el lányt. 100 kiló volt 170 centihez. Nekem nem tetszenek az ilyen alkatú lányok. Négy évvel később már csak 55 kiló volt és randiztam is vele (én kezdeményeztem másodjára). A belső értékeivel nem volt baj soha, de ha egyszer nem vonzódtam hozzá, akkor kár erőltetni.

Tehát ha valami drasztikusan változott,akkor okés, ha nem akkor nem.

2016. ápr. 6. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozz meg nála. Ő lehet pozitívan fogadná.

Attól is függ az egész, hogy miért utasította el elsőre a férfit a nő.

Ha a külsejével nem volt megelégedve a férfinek, akkor necces a dolog, de nem feltétlenül kizáró ok az összejövetelre.

2016. ápr. 6. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Köszönném, de NEM.

Egyrészt biztos túl nagy az egóm, de én sem lennék szívesen szamár a ló helyett.

Másrészt viszont ha egyszer kiszerettem valakiből, az nálam komoly melót jelent: igen vastag falat szoktam építeni ugyanis. Azon nemigen van utána "átjárás".

2016. ápr. 6. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Helyzetfüggő, de mindenképp úgy csinálnám a dolgot, hogy megszívassam.
2016. ápr. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!