Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a magyarázata annak hogy valaki már interneten, telefonon keresztül megérzi a kémiát?
Nagyon sokszor interneten ismerkedtem. És mindig éreztem a kémiát neten keresztül.
Tehát amikor csak úgy elbeszélgettem a lánnyal telefonon abból általában élőben nem lett semmi viszont amikor telefonos beszélgetés nagyon jó volt és már ott éreztem a pluszt ott mindig lett párkapcsolat is
Nekem eddig egy nő érezte meg neten keresztül a kémiát, aki más okokból kifolyólag megtudta, hogy nincs hitel a lakásomon és milyen kocsim van...
Azóta vigyázok erre, cserébe senki nem érzi meg virtuálisan a kémiát :(
Én neten keresztül eddig többnyire fizikát és szerves biológiát éreztem meg, egyszer talán majd a kémia is sorra kerül.
20L
" ott mindig lett párkapcsolat is" - párosodás, szerintem erre gondoltál.
A párkapcsolat az nem "mindig lett" kategória.
a szex nem az érintéssel kezdődik.
személyesen számít a pillantás, a mozgás, testtartás.
neten keresztül pedig érzed az erőt. a szabadságot. a függetlenséget. a tenni akarást. a fantáziát. ez afrodiziákum, külsőtől függetlenül. mert elhinti benned, hogy megadná, amit akarsz.
telefonon pedig egy mély, nyugodt, búgó hang sok mindenre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!