Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten megismerkedtem egy fiúval. Megbeszéltük hogy találkozunk. A facebookos képeimet látta rólam de azóta hiztam 6 kg-t és most félek hogy mi lesz a randin? Azért elmenjek?
Nekem 2x volt ilyen randim. Régebbi képek voltak fent. Aztán a plusz 5kg, nem is 5kg volt.
És bizony lehetett látni.
Hazugsággal kezdeni egy randit. Erre lehet ám stabil kapcsolatot építeni.
Ha lehet vegyél fel magassarkút,sokat dobhat- bár 3kg jobb lenne mint 6kg - mondjuk én könnyen beszélek mert két hét alatt letudok dobni 6kg-ot....
Egyébként facebookra miért em raktok friss fotót?-pláne aki ismerkedik. (Otta dátum mikor készült a kép és ne az,hogy mikor tetted fel...)
Rakj ki egy frisebb fotót magadról.
6 kiló plusz nem mindig számít.
6 kg még nem a világ, és ha még látszódik is rajtad, nem biztos, hogy hátrányt jelent számodra, mi van ha pont ezzel vagy vonzóbb számára?
23F
Látom komolyak vagytok ti csajok, ha a kilókról kell hazudni. :D
A hazugság az hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!