Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedves aranyos szolid félénk lányok miért nem ismerkednek interneten?
Általában csak a bunkó, beképzelt vagy felszínes buta lányokkal találkozok interneten, akik nagyon válogatnak.
A szolid csendes, félénk aranyos lányokkal csak élőben szoktam találkozni.
"A szolid csendes, félénk aranyos lányokkal csak élőben szoktam találkozni."
Akkor mi a probléma? :D
Mert nem kérnek péniszképeket. Vagy mert hasznosabban is el tudják ütni az időt annál, hogy a sok száz levél közül kiválogassák azt az 1-2 hasznosat. Vagy mert gyakran hallani mostanában, hogy interneten megismert férfi a randin/randi után megerőszakolja a nőt, és nem kockáztat. Vagy nincs elég önbizalma ahhoz, hogy egyszerre több férfival ismerkedjen, levelezzen.
Mittudomén, ezerféle oka lehet. :)
Elso eleg jol ramutatott :D
Es az indokok is megalljak a helyuket, ami azt illeti... interneten barkinek kiadhatom magam, sot, neha meg a kedves emberek tunnek bunkonak pusztan az irasuk miatt. Pl a legjobb baratnommel soha nem baratkoztam volna ossze neten, mert nekem furcsa ahogy ir :D Eloben viszont nem hiaba vagyunk baratok.
" a felenk szolid kedves lanyokat ostromoljak a pasik" na ilyen jot is regen nevettem koszonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!