Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem lesz belőlem bombázó, akkor el is bújhatok?
Egyáltalán nincsen topmodell külsőm, és nem is kellek senkinek.
Nem vagyok csúnya, azt mondják, nagyon szép arcom van, de ez önmagában édeskevés. Mindig olyan gyönyörű lányokat mindenhol, az egyetemen is, az utcán is, én a nyomukba sem érek. Nem vagyok kövér, de vékony sem, de ez részben genetika is. Voltam már elég sovány, de akkor is széles csípőm volt, ráadásul szó szerint egy falatot sem ehettem egész nap, ha tartani akartam a súlyomat, és erre meg nem vagyok többet hajlandó. Sportolni járok, de attól nem leszek vékonyabb. Öltözködni sem szeretek kihívóan, kevés sminket használok, és mindig is kicsit fiús lány voltam, személyiségre is.
Volt már 2-3 pasim, de azok inkább csak szexkalandok voltak, semmi normális.
Hogyan barátkozzak meg a szingliséggel?
20L
"... de azok inkább csak szexkalandok voltak..."
"Nem szexkalandok voltak..."
?
"ritkán tudtunk találkozni, és olyankor meg leginkább csak szexeltünk"
Szerintem személyiségbeli gondok vannak inkább a háttérben. Erre utalhat az is ,hogy pár randi után leléptek a jelentkezők, vagy nem akartak mást csak szexet. pl.Unalmas vagy, mogorva,savanyú, vagy van a jellemedbe valami taszító. Bocsi ,ha megbántottalak, meg remélem nem így van csak tippelek mi lehet a gond. 25/n
"Mosolygós vagyok, nagyon is, de amikor otthon vagyok egyedül, akkor már nincs miért."
Szerintem ha "nagyon is" mosolygós lennél, akkor ez nem csak mások előtt lenne, hanem állandóan! Szerintem a kisugárzásod riasztotta el a randipartnereidet...
Mi az amit egy kapcsolattól vársz? hogyan néztek ki a randijaid?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!