Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem lesz belőlem bombázó, akkor el is bújhatok?
Egyáltalán nincsen topmodell külsőm, és nem is kellek senkinek.
Nem vagyok csúnya, azt mondják, nagyon szép arcom van, de ez önmagában édeskevés. Mindig olyan gyönyörű lányokat mindenhol, az egyetemen is, az utcán is, én a nyomukba sem érek. Nem vagyok kövér, de vékony sem, de ez részben genetika is. Voltam már elég sovány, de akkor is széles csípőm volt, ráadásul szó szerint egy falatot sem ehettem egész nap, ha tartani akartam a súlyomat, és erre meg nem vagyok többet hajlandó. Sportolni járok, de attól nem leszek vékonyabb. Öltözködni sem szeretek kihívóan, kevés sminket használok, és mindig is kicsit fiús lány voltam, személyiségre is.
Volt már 2-3 pasim, de azok inkább csak szexkalandok voltak, semmi normális.
Hogyan barátkozzak meg a szingliséggel?
20L
" Egyáltalán nincsen topmodell külsőm, és nem is kellek senkinek. "
"Volt már 2-3 pasim, de azok inkább csak szexkalandok voltak, semmi normális. "
"Randizni szoktak néha elhívni, de sose lesz belőle semmi. "
Aham, tényleg nem kellesz senkinek. Ilyen kérdésekre milyen választ vártok? Átlagos csajnak tűnsz, az átlagos csajokra pedig megy azért jó pár pasi. Randid is volt, csak nem találtál olyat, aki kellett. Ha senki sem felel meg, akkor barátkozz meg a szingliséggel könnyen.
Ha küldesz képet, szívesen eloszlatom a kétségiedet a külsődről :)
Túlparázod ezt a dolgot. Lehet nem vagy pont olyan, mint az összes egyforma barbi, de ők meg pont azért sírnak, hogy semmi egyedit nem látnak bennük és csak a külsejüket értékelik. Sok fiúnak bejön egy szélesebb csípő, egy egyedien kesves arc. Csupa olyan dolgok ami miatt a partnered különlegesnek tart majd! Aki beléd esik ezeket fogja a legjobban szeretni benned.
Jajj de nem bírom, amikor egy nőnek nincs önbizalma, és mindig másokhoz méregeti magát. Önértékelési zavarnak hívják. Kb minden második selfiekirálynő ebben szenved.
Vállald már fel magad! Legyen saját stílusod, értékrended, ne másokhoz hasonlítsd magad, mert annak csak egy újabb klón lesz a következménye.
"A randikból a pasik miatt nem lett semmi, nekem tetszettek."
Rakj ki egy képet, ír majd 100 pasi, randizz a felével. Probléma megoldva.
A pasik mit mondtak a randin, miért nem lett folytatás?
"Mégis a klónokra hajt mindenki... És nem csak szexre."
Nem hajt mindenki a klónokra, én pl. a teltebb csajokat szeretem. Meg még jó pár ember. Nem gondoltál még arra, hogy más kategóriájú pasik közt keresgélj? Mert elég gyanús, hogy belőttél egy igényt, csak az olyan szintű pasik simán találnak jobb csajt. Neked meg nem kell, aki nem olyan fullos pasi.
Semmit sem szoktak mondani, csak eltűnnek szó nélkül, vagy még beszélünk 1-2 hete randi után esetleg, és annyi. Egy olyan srác volt, aki korrekt volt, ő azt mondta, hogy nagyon aranyos lány vagyok, de nem akar most kapcsolatot, mert nem rég szakított. Egyébként szerintem hazudott, de az most mindegy, legalább mondott valamit.
Én nem mondanám őket fullos pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!