Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt a lány randira híváskor? Mással is történt már hasonló?
Neten ismerkedtünk meg egy app segítségével. Dumáltunk, én bókoltam neki majd javasoltam, hogy találkozunk egyik nap.
Bele is ment de a találkozás előtti napon ráírtam, hogy akkor beszéljük meg, hogy hol találkozunk stb.
És azzal szembesültem, hogy ő közben beszervezett egy programot a barátnőjével de mehetnék nyugodtan velük.
Megírtam neki, hogy találkozás alatt randira gondoltam ami kettesben csak jobb, de erre kaptam egy ,,ooh, értem"-et.
Utána megkérdeztem tőle, hogy találkozás alatt ő mit értet? Erre nem válaszolt. Ennyi? Egy minimális konfliktus és egy látszólag okos és szép lány így kezeli a helyzetet, hogy utána ignorál? Egyszerű nemet nem mer leírni?
Félre ne értsetek, megdicsértem, bókoltam neki, érdeklődtem utána. Nem gondolhatta azt, hogy csak haverkodok vele.
Egykorúak vagyunk amúgy, 23 évesek.
Nos kitudja, nem látunk bele a másik fejébe.
De akkor ahogy látom a kommentekből a megoldás, hogy több vas a tűzben és a nagy számok törvénye alapján majd lesz valaki.
Bár ez egy kicsit lelketlen megoldás, de én is ezt fogom tenni akkor.
Nem akart megbántani a visszautasítással. Még mindig jobb, mint ha ezt mondta volna:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!