Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálhatja ezt a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt a lány randira híváskor? Mással is történt már hasonló?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg egy app segítségével. Dumáltunk, én bókoltam neki majd javasoltam, hogy találkozunk egyik nap.

Bele is ment de a találkozás előtti napon ráírtam, hogy akkor beszéljük meg, hogy hol találkozunk stb.

És azzal szembesültem, hogy ő közben beszervezett egy programot a barátnőjével de mehetnék nyugodtan velük.

Megírtam neki, hogy találkozás alatt randira gondoltam ami kettesben csak jobb, de erre kaptam egy ,,ooh, értem"-et.

Utána megkérdeztem tőle, hogy találkozás alatt ő mit értet? Erre nem válaszolt. Ennyi? Egy minimális konfliktus és egy látszólag okos és szép lány így kezeli a helyzetet, hogy utána ignorál? Egyszerű nemet nem mer leírni?

Félre ne értsetek, megdicsértem, bókoltam neki, érdeklődtem utána. Nem gondolhatta azt, hogy csak haverkodok vele.

Egykorúak vagyunk amúgy, 23 évesek.

2016. jún. 23. 09:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam valami hasonlóval, de vele nem társkeresés céljából ismerkedtünk össze, hanem egyetemi csoportban random téma miatt. Ő is bókolt, én is, aztán egyszercsak ignorált, és nem mondta meg, miért :D Lehet ő volt neked is xD
2016. jún. 23. 10:55
 12/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Valószínűleg nem igazán érdeklődik irántad, vagy tök amatőr az ismerkedésben.
2016. jún. 23. 11:03
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Vagy úgy gondolja, nem ismer eléggé, és nem mer/akar kettesben találkozni veled egyelőre, amit mondjuk meg lehet érteni.
2016. jún. 23. 11:04
 14/18 A kérdező kommentje:

Nos kitudja, nem látunk bele a másik fejébe.

De akkor ahogy látom a kommentekből a megoldás, hogy több vas a tűzben és a nagy számok törvénye alapján majd lesz valaki.

Bár ez egy kicsit lelketlen megoldás, de én is ezt fogom tenni akkor.

2016. jún. 23. 11:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Velem is történt már ilyen, én naivan belementem hogy hozza magával a barátnőjét. Többet ilyet sosem :D Vagy randizzon velem normálisan, vagy sehogy.
2016. jún. 23. 11:39
 16/18 MolotovPunk ***** válasza:
Én a helyedben lehet elmentem volna mégis hármasban,mert elképzelhető,hogy a (kiszemelt)lánynak nem jöttem volna be,de lehet a barátnőjének igen. :)
2016. jún. 23. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem akart megbántani a visszautasítással. Még mindig jobb, mint ha ezt mondta volna:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. jún. 23. 21:45
 18/18 MolotovPunk ***** válasza:
Egyébként a kiszemelt csajnak nem jöttél be,csak nem merte megmondani neked konkrétan...
2016. jún. 23. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!