Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora áldozatot érdemes hozni a nőkért?
Teljesen jó kérdező,így tovább,maximalista vagy,üdv a klubba :))))
Legyen meg egy cél,milyen testet akarsz,hogyan akarsz kinézni,legyenek róla képek fotók.
És aszerint cselekedj.
85kg már azért jó férfias alkat,60kg tényleg extrém gáz egy férfinak,nem férfias,girnyó.Jó,hogy elkezdtél edzeni.
Én se csajoztam általánosban mert egy 49kg kis lúzer gyökér nyomorék voltam,de az abszolút csicska.
Nem is állt szóba velem nő,még gimiben sem az elején amikor 50 és 55 kg voltam,18 évesen voltam nővel először amikor már 75kg voltam,előtte le se köptek hozzáteszem érthető,kinek kellene egy nyeszlett gyerekes pasi.
Így én is csak sportoltam edzettem tinédzser koromba,mert tudtam majd amikor elérem azt a súlyt akkor van értelme,addig nem.
Ne nokert eddz, hanem sajat magadert.
Probalj egy kis onbizalmat osszekaparni, az is sokat fog dobni rajtad.
Én a helyedben nem aggódnék, hisz nem azzal van a baj hogy sportos vagy e vagy sem, hanem a fejedben. Nagyon nehéz elhinni, hogy van aki így is szeretne téged egy fél életen át? Talán ha aktívabban próbálkoznál és nem ragadnál le 1-2-3 visszautasítástól, hisz mindenkinek nem jöhetsz be és ezért nem is okolhatsz senkit, de nyugi, magadat sem kell.
Valakinek számítanak ezek a külsőségek, igen. De még így is rengeteg olyan lány van aki egy egyszerű társra vágyik mindenféle jó belső tulajdonságokkal, mint hogy kigyúrt állat legyél.
Persze ha nagyon ronda vagy akkor kisebb az esélyed, ez tény. Csak azt ecseteltem hogy a sportos alkat nem minden...sőt!
Pontosan kérdező,nekem az unokahugom mondta,hogy ha ,,valaha nőt akarok akkor toljam le a s..ggem edzeni,mert egy vékony pali egy igazi nőnek soha nem lesz vonzó,és esélytelen,mivel nekik férfi kell".
Megfogadtam a tanácsát,lázadhattam volna ellene,de tudtam,hogy ő kellendő a pasik körében mindegyik őt akarta,engem meg egy nő sem,egy szürke semmi voltam egy a sok közül,volt egy edzőtársam ő érte konkrétan döglöttek a lányok,imádták,pik pakk felszedett bármilyen lányt.
EGÓ-mat letettem és elkezdtem edzeni ahogy kell,harcolhattam volna meg leolthattam volna az unokahugomat is de láttam amit láttam,plusz az edzőtársamnál is,és úgy mond másoltam amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!